loader
Foto

Muzică în vremea pandemiei - “Night Fever” | VIDEO

Astro Générale a lansat un nou single, numit “Night Fever”. Elementele de synthpop și influențele sonore ale anilor ‘80 se îmbină pe fundalul unui vibe disco fresh, creând un sound aparte care face ca piesa sa fie ușor de ținut minte încă de la prima ascultare.

 

Înregistrată și produsă la studioul Cirkular din Cluj-Napoca, aceasta marchează astfel începutul unei colaborări între formație și casa de discuri clujeană.

“Night Fever” vine însoțit de un clip filmat și regizat de Oscar Ungvari, avându-l ca lightning director pe Dan Pereț. Filmat la Exitgames Timișoara, clipul îi are ca protagoniști pe membrii formației (Vlad Zvorișteanu, Alex Stîngu, Mark Cuibuș, Florin Sărătoc). De la un spărgător de bancă până la un doctor psihopat, videoclipul îi surprinde pe aceștia în diferite ipostaze onirice induse de experimentarea unei băuturi misterioase care reprezintă “the night fever”.

#muzică#AstroGénérale#Cirkular#NightFever#disco#synthpop

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.