loader
Foto

Galerie foto

Morcov sau băţ?

Un sergent îşi arată dragostea faţă de ucenicul lui, în episodul 10 al seriei a şaptea Dr. House. De urmărit miercuri, 16 august, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Prezent într-o tabără de antrenamente, un tânăr ucenic militar are nişte manifestări ciudate după ce participă la un curs intensiv. În mod ciudat, la scurt timp după această întâmplare, superiorul său înregistrează acelaşi simptom. Nefiind în stare să detecteze cauza bolii care i-a lovit, echipa medicală încearcă să găsească indicii în istoricul medical al familiilor celor doi. Masters (guest star Amber Tamblyn) şi House reuşesc să să găsească un singur punct comun între ucenic şi antrenorul său.

Între timp, Chase are parte de un episod neplăcut cu o fotografie indencentă a lui postată pe reţelele sociale. El caută să afle cine este fata care face tot posibilul să îl discrediteze public.

(w882)

Fiind conştient de stresul prin care trece Cuddy legat de înscrierea la o prestigioasă grădiniţă a fiicei ei, House se ocupă în secret de Rachel şi de înscrierea ei în instituţia amintită.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...