loader
Foto

Monica Tatoiu, la „ZILE CU STIL”: Crăciunul care i-a schimbat viața

Alina Ionescu, gazda emisiunii „ZILE CU STIL”, ne așteaptă cu câteva surprize în exclusivitate sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 17.00. Invitat de onoare al ultimei ediții din acest an, Monica Tatoiu.

 

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Invitata prezentatoarei Alina Ionescu în emisiunea „Zile cu stil” a vorbit liber despre viața sa de familie, dar și despre planurile de vacanță pentru Revelion. Prezență obișnuită a platourilor de televiziune, Monica Tatoiu a explicat cum și-a creat stilul vestimentar, dar și cum și-a dezvoltat personalitatea care a făcut-o cunoscută opiniei publice.

Și pentru că tot suntem într-o perioadă propice confesiunilor, femeia de afaceri a povestit în exclusivitate despre dorința pe care și-a pus-o în urmă cu 24 de ani, chiar în noaptea de Crăciun. Atunci, spera să fie binecuvântată cu un copil și a promis că nu își va mai înșela niciodată bărbatul, pentru că ea crede că orice lucru mare se primește cu un sacrificiu la schimb.

În preajma Revelionului, din emisiunea „ZILE CU STIL” mai aflăm cum gătim cele mai bune preparate tradiționale din carne de porc, dar și cum se prepară feluri nelipsite de pe masa de sărbătoare: prăjituri, salată de boeuf și sarmale.

Astrologul Mariana Cojocaru vine cu previziuni pentru NOUL AN și ne asigură că va aduce împliniri pe toate planurile. Mai mult, astologul a vorbit despre ce culori, dar și ce pietre prețioase ar trebui să poarte fiecare zodie în noaptea dintre ani, și nu numai, pentru a avea noroc. Știai că se pot economisi sume considerabile atunci când îți programezi vacanțele din timp? Despre tot ceea ce ai de făcut pentru a te distra de minune și să rămâi și cu bani în buzunar, afli de la o agenție de turism într-o discuție despre early booking.

Anul nu se poate termina fără bună dispoziție, așa că echipa „ZILE CU STIL” a pregătit un material “behind the camera”cu imagini savuroase, nedifuzate până acum. Tot ei le garantează telespectatorilor că vor avea parte de o porție zdravănă de râs.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...