loader
Foto

Mirel Rădoi a pierdut primul meci la conducerea echipei saudite Al Ta’ee

Echipa saudită Al Ta’ee, condusă de antrenorul român Mirel Rădoi, a pierdut meciul cu Al Shabab, scor 1-2, la debutul tehnicianului tricolor.

 

Al Ta’ee a disputat meciul cu Al Shabab pe teren propriu, iar elevii lui Mirel Rădoi au început bine, deschizând scorul în minutul 9, prin Amir Sayoud. Din păcate, oaspeții au revenit în prima repriză, egalând prin brazilianul Carlos, în minutul 18, pentru ca în minutul 38 același Carlos să înscrie golul victoriei din pasa internaționalului polonez Grzegorz Krychowiak. Acesta a fost și scorul final, Al Ta’ee – Al Shabab 1-2, la debutul lui Mirel Rădoi pe banca gazadelor.

La Al Ta’ee a fost titular Collins Fai, fostul jucător al echipei Dinamo București.

Al Ta’ee se află pe locul 9 în campionat, cu 18 puncte, în timp ce Al Shabab este pe locul 3, cu 31 de puncte.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...