loader
Foto

Galerie foto

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, invitată la Pulsul zilei de la TVR 1

Falşi medici tratează românii în spitale şi bugetul Sănătăţii în 2019 - au fost subiectele pe care jurnalistul TVR Radu Tudor le-a abordat în dialogul cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. Marţi, 12 februarie, de la ora 19.00, la Pulsul zilei.

 

Un nou subiect halucinant ţine prima pagină a ziarelor şi deschide jurnalele de ştiri ale televiziunilor. Este vorba despre falşii medici care tratează românii de ani de zile, fară a avea studii de specialitate.

Jurnalistul Radu Andrei Tudor a stat de vorbă marți, 12 februarie, la Pulsul zilei de la TVR 1 cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, despre cel mai nou subiect din sănătate: falşii medici, cei de care populaţia ar trebui să se ferească şi nu în care să îşi pună speranţa, căutând tratament şi vindecare.

(w500)

Săptămâna trecută, Radu Tudor a zăcut în casă câteva zile bune, lovit de o răceală extrem de puternică. E pentru prima dată, de altfel, când lipseşte de la Pulsul zilei, emisiune pe care o prezintă la TVR 1 de aproape doi ani.

„A fost cea mai puternică răceală din ultimii 10 ani. Cu toate că sunt un om foarte rezistent, fac mult sport şi duc o viaţă sănătoasă, anul acesta, viruşii m-au trimis acasă! Aproape o săptămână nu am ieşit din casă!”, povesteşte Radu. Prezentatorul care ia Pulsul zilei la TVR 1 în fiecare zi de luni până vineri, ora 19.00, spune că şi-a revenit dormind mult, fără a lua prea multe pastile şi alimentându-se cu hrană uşoară.

De curând, cu Radu Tudor ne întâlnim în fiecare seară şi la Telejurnalul orei 20.00 de la TVR 1, unde realizează rubrica Tema zilei, la care are invitaţi cei care generează subiectele momentului din politică, economie, justiţie sau sport.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...