loader
Foto

Galerie foto

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, invitatul emisiunii „România 9”

Victor Negrescu a fost invitatul jurnalistului TVR Ionuţ Cristache la o nouă ediţie România 9. Luni, 7 iulie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+, în studioul emisiunii au fost şi: jurnalistul Gabriel Giurgiu, sociologul Alfred Bulai şi expertul în securitate Iulian Fota.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+. (Partea I) (Partea a II-a)

Cum vor fi afectaţi românii de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar şi care vor fi efectele BREXIT-ului pentru Europa încearcă să afle jurnalistul Ionuţ Cristache de la invitaţii primei ediţii România 9 a săptămânii: ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, Gabriel Giurgiu - jurnalist, Alfred Bulai - sociolog, Iulian Fota - expert în securitate. România 9, cu Ionuţ Cristache, este la TVR 1 şi TVR+ pe 7 iulie, de la ora 21.00.

Preluarea preşedinţiei rotative este cel mai important proiect al României după aderarea la NATO şi UE. România va exercita preşedinţia Consiliului UE în primul semestru al anului 2019, România devenind astfel cea de-a patra ţară din Europa de Est care va prezida în cadrul Consiliului UE. Cum ne pregătim pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Europei? Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ne va aduce cele mai noi informaţii despre acest subiect.

(w882)

foto: europunkt.ro

România luptă cu alte 18 mari oraşe pentru a aduce la Bucureşti Agenţia Europeană a Medicamentului. În prezent, Agenţia are sediul în Marea Britanie, dar va trebui să fie relocată odată cu ieşirea Regatului din Uniune. Oriunde se va muta, agenţia va duce la înflorirea economiei. Va crea locuri de muncă, va creşte consumul şi, mai ales, va atrage investiţii. Rămâne de văzut ce şanse are Bucureştiul, cu traficul său mereu aglomerat, să profite de această oportunitate, pentru că adversarii sunt redutabili. La România 9, invitaţii emisiunii ne vor spune care cred că ar fi şansele ca România să fie gazdă pentru Agenţia Europeană a Medicamentului.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...