loader
Foto

Mihai Răzvan Ungureanu, invitatul lui Sorin Avram la Vorbeşte liber!

Şi tot în ediţia din această seară a fost invitată şi Anneli Ute Gabanyi, fost analist principal şi director al secţiei române de cercetare la Radio Europa Liberă, Munchen.  Talk-show-ul Vorbeşte liber! a început la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Mihai Răzvan Ungureanu, din partea noului PNL, a dat curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la o nouă dezbatere  Vorbeşte liber!. Şi ediţia din 19 noiembrie a emisiunii a putut fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Cea de-a doua invitată a lui Sorin Avram la Vorbeşte liber! a fost Anneli Ute Gabanyi, analist principal asociat la Departamentul pentru Extinderea U.E. din cadrul Institutului German pentru Probleme Internaţionale şi de Securitate Stiftung Wissenschaft und Politik, Berlin.

S-a născut la Bucureşti, pe 18 octombrie 1942. După studiile liceale încheiate la Sibiu, urmează cursuri de Filologie şi Ştiinţe politice la universităţile din Cluj, Munchen, Clermont-Ferrand şi la University of Southern California. Obţine titlul de doctor în filologie de la Universitat der Bundeswehr din Hamburg. În anul 1963 părăseşte România, stabilindu-se la Munchen. Între 1969 şi 1987 este analist principal, apoi director al secţiei române de cercetare la Radio Europa Liberă, Munchen.

În talk-show-ul de seară al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...