loader
Foto

Galerie foto

Mergem la Sorrento şi Capri, sâmbătă, la TVR 2 şi TVR HD

Din 30 august, în fiecare sâmbătă, la TVR 2 şi TVR HD, echipa Salutări din Sud ne invită în Italia, începând cu ora 17.30.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Dacă în ultimele şase săptămâni, la Salutări din Sud am descoperit locuri şi lucruri fascinante din Grecia, iată că acum, periplul emisiunii se mută în Italia.

Pe parcursul următoarelor şase episoade, începând din 30 august, Olga Bălan ne va fi călăuză prin ţara care de ani buni, este pentru ea a doua casă.

Prima escală în această frumoasă ţară va fi în Sorento şi în Capri, începând cu Golful Napoli, considerat un dar al Vezuviului, vulcanul somnolent şi temut, devenit simbol al Italiei şi al oraşului Napoli.

Marea Tireniană a modelat, în timp geologic, toate aceste daruri ale Vezuviului, oferind privelişti speciale. Soarele şi exuberanţa naturii sunt aici atuurile principale.

Pe aceste ţărmuri spectaculoase, minunile naturii concurează cu frumuseţile făurite de oameni de-a lungul timpului.

Sorrento şi Capri sunt numai două dintre mirificile daruri ale Mării Tireniene. Sorrento este cunoscut şi ca oraşul lămâilor, iar insula Capri este o destinaţie turistică de top a Italiei.

Pentru a descoperi călăuziţi de Olga Bălan tradiţiile din Sorrento şi reţetele din Capri, vă invităm să nu rataţi ediţia de sâmbătă, 30 august, de la ora 17.30, a emisiunii Salutări din sud.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...