loader
Foto

Memoria locului - Primăria Craiovei și Casa Albă | VIDEO

O ediție de colecție în care Anca Țoghe reușește să ne transporte în timp și ne oferă bucuria unor imagini și povești atât de valoroase pentru istoria regiunii noastre.

 

La începutul secolului XX, elita politică și aristocratică românească a reușit o racordare la modelele de civilizație europeană. Era o perioadă fastă, de mare dezvoltare economică și culturală, când tinerii studiau la marile universități europene și oamenii cu dare de mână își organizaseră traiul și casele după normele și moda Parisului”, consemna Constantin Argetoianu în memoriile sale.

(w882) craiova

În acea perioadă a fost ridicată în centrul Craiovei și Banca Comerțului, clădire ce adăpostește azi primăria orașului și mai târziu, Casa Albă pentru angajații băncii.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Efectele exceselor de sărbători

Efectele exceselor de sărbători

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" în care discutăm despre efectele exceselor de sărbători, tratarea bolilor de oase și legătura ...

Activistul Cristian Ispas, omul care schimbă viaţa tinerilor cu dizabilităţi, este „Brilliantul” săptămânii la TVR INFO

Despre potenţialul extraordinar al sportivilor Special Olympics şi despre legea compensaţiei în viaţa tinerilor cu dizabilităţi, într-o nouă ...