loader
Foto

Meciuri din etapa 18 a Ligii Zimbrilor, în direct la TVR 1

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16.00 şi duminică, 12 februarie, de la 15.00, TVR 1 şi TVR Moldova transmit în direct partidele SCM Politehnica Timişoara - CSM Focşani şi CSM Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti

 

Retragerea echipei reşiţene HC Adrian Petrea din Liga Zimbrilor a dat peste cap clasamentul competiţiei. Meciurile din sezonul regulat se anunţă şi mai aprige. Lupta pentru locurile 7 şi 8 (ultimele care asigură calificarea în play-off) a devenit una infernală, între HC Vaslui, Poli Timişoara, Steaua, CSU Suceava şi Dunărea Călăraşi.

În Banat, Poli Timişoara speră să treacă peste debutul modest din 2017, cu înfrângeri în faţa Potaissei, la Turda şi în faţa dinamoviştilor, în Capitală şi să obţină toate cele 3 puncte puse în joc în meciul cu CSM Focşani 2007. Partida SCM Politehnica Timişoara - CSM Focşani este în direct la TVR 1 sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16.00, cu comentariul lui Florin Mihoc.

(w882)

Etapa cu numărul 18 a Ligii de Handbal masculin aduce un mare derby bucureştean în sala Giuleşti: între vicecampioana CSM şi Steaua. „Va fi, cu siguranţă, un meci tare, mai ales că o eventuală remiză ar dezavantaja ambele formaţii. În tur, roş-albaştrii au învins cu 30-28, dar tigrii caută să-şi ia revanşa în faţa unei echipe care nu mai are voie să facă paşi greşiţi până la finalul sezonului curent, pentru a mai spera la play-off”, spune Dragoş Cojocaru, cel care se afla la pupirtul comentatorului duminică, 12 februarie. Partida CSM Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti este în direct la TVR 1 şi TVR Moldova, de la ora ora 15.00.

Din toamna 2016, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

 

Credit foto: timisoreni.ro; prosport.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Baletul „Frumoasa adormită”, combinația perfectă între basm și inovație artistică, în 23 aprilie, la TVR Cultural

Marți, 23 aprilie, de la ora 22.02, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească spectacolul ce reinterpretează celebrul balet ...