loader
Foto

Galerie foto

Marina Almăşan, noutăţi pe TV şi în librării

Realizatoarea TVR 2 a lansat cea de-a zecea carte - “China cea de taină”, un jurnal de călătorie, iar sâmbăta, de la ora 15.00, îi aşteaptă pe telespectatori la "Femei de 10, Bărbaţi de 10".

 

Marina Almășan și-a lansat cea de-a zecea carte : “China cea de taină”, un jurnal de călătorie publicat de Editura Corint. Prietenii şi admiratorii i-au fost aproape, iar lansarea cărții a fost dedicată împlinirii a 70 de ani de relații diplomatice bilaterale dintre România și China. Pe lângă vedete, au fost prezenţi oameni de afaceri, reprezentanți MAE şi ai Ambasadei Chinei la Bucureşti. Despre cartea Marinei, a vorbit Excelența Sa, doamna Jyang Yu, noul ambasador al Chinei la București, iar printre artiștii invitaţi să urce pe scenă s-au numărat Deea și Dinu Maxer și Mihai Trăistariu, care au interpretat melodii în limba chineză. Marina Almăşan a primit invitaţia de a-și lansa cartea și la renumitul Târg de carte de la Beijing.

(oar_w460)

Sâmbătă, 20 aprilie, Marina Almăşan s-a întors la TVR 2, de la ora 15.00, cu un nou sezon „Femei de 10, Bărbaţi de 10”. Prima ediţie a debutat în forţă, iar Marina Almăşan a invitat câteva dintre manechinele “echipei de aur” a Zinei Dumitrescu, pentru a depăna amintiri despre celebra creatoare de modă. În platoul TVR s-au aflat: Dana Săvuică, Maria Andrei, Dana Androne, Camelia Ilie (Miss România), Gabriela Silagy, Crinuța Popescu, Adela Surugiu, Romanița Iovan, celebre manechine ale anilor 90.

“Mi-am amintit, cu plăcere, că aceleași fete defilau saptamânal, acum 25 de ani, în platoul “Ceaiului de la ora 5”, în cadrul rubricii pe care o gira Mama Zina. Momentul întâlnirii a fost emoționant, fetele au depănat amintiri, au defilat, chiar, pe “podiumul” improvizat al emisiunii şi le-am oferit secvențe de arhivă cu Zina. În final, Marcel Pavel - unul dintre apropiații Zinei, i-a dedicat o melodie tulburătoare”, a povestit Marina Almăşan.

(oar_w460)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisa ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova aflăm ce subiecte au fost dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...