loader
Foto

Galerie foto

Marina Almășan și-a găsit perechea de Ziua Îndrăgostiților!

"Un actor talentat, un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice”.

 

Zi mare pentru Marina Almășan! Căutarea a luat sfârșit, iar realizatoarea  emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, difuzată de luni până joi, de la 16.40, la TVR 2, ne-a surprins de Ziua Îndrăgostiților cu un anunț legat de... viitorul său partener de prezentare.

Pentru simpatica vedetă, micul Cupidon și-a ajustat misiunea și i-a scos în cale colegul perfect. Cunoscutul actor, CLAUDIU BLEONȚ, se alătură de astăzi familiei vedetelor TVR 2, iar Marina Almășan este convinsă că va fi un coprezentator de nota 10.

„Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte ușor de la stilul sobru la cel jucăuș, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simț al umorului (umorul este, nu-i așa, o calitate a oamenilor inteligenți!) si un spirit ludic cum rar întâlnești, în vremurile noastre încruntate. Deși pare , este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat și un excelent !”, a spus Marina Almășan.

Pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10” au început, iar cu Marina Almășan și Claudiu Bleonț gazde, telespectatorii TVR 2 vor fi martorii  „unui  plus de culoare și dinamism”. Puțini sunt cei știu că cei doi nu se află la prima colaborare.

„I-am încredințat lui Claudiu, acum vreo 10 ani, prezentarea unui show de televiziune pe care îl produceam (da, am semnat și emisiuni pe care le-au prezentat alții). Titlul era „S-a-ntâmplat în România” și programul aduna cele mai inedite întâmplări semnalate de presă, în decursul unei săptămâni. Protagoniștii erau aduși, majoritatea, în direct, iar știrile trăsnite erau comentate de vedetele TVR. Țin minte că am fost încântată de colaborarea cu Claudiu și, iată, viața mi l-a „scos din nou în cale”, a mai spus Marina Almășan.

Claudiu Bleonț a primit cu extuziasm propunerea de a se alătura echipei „Femei de 10, Bărbați de 10”, mai ales că, în sezonul trecut , actorul a avut șansa de a fi „bărbatul de 10” într-una dintre ediții.

„Mă bucur mult de propunere. E un prilej de a întâlni și de a cunoaște oamenii, dar și de a comunica. În plus, cred că am acumulat până la această vârstă suficientă experiență pe care acum vreau să o împărtășesc cu cei din jur”, a spus el.

Actor renumit de teatru și film, Claudiu Bleonț este și un prezentator de televiziune cu experiență. A colaborat de mai multe ori cu Televiziunea Română, atât ca prezentator al emisiunii „Duminica în familie” (2013), alături de Ramona Bădescu, cât și în poziția de gazdă a emisiunii „S-a-ntâmplat în România” (2008).

Autor fotografii: Mugur Cristescu

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: Miercuri, 24 Aprilie 2024

În ediția de marți, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce țin ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Dan Perjovschi, la „Mic dejun cu un campion”: Sunt ca un scanner al memoriei. Ăsta este activismul meu (ediție din 2023) | VIDEO

Între 22 și 28 aprilie , telespectatorii TVR Cultural pot revedea dialogurile Danielei Zeca Bucura cu acad. Georgeta Filitti, istoric, ...