loader
Foto

Margareta Pâslaru și Corina Chiriac, împreună la TVR, după mai bine de 20 de ani

Cele două iubite interprete ale muzicii ușoare românești au fost jurate în ediția specială de 1 decembrie a emisiunii „Provocarea starurilor”. Li s-a alăturat Mihai Georgescu, de la Bere Gratis.

 

De 1 decembrie, și Provocarea starurilor ne provoacă la o ediţie specială: Corina Chiriac şi Margareta Pâslaru vin împreună într-o emisiune de televiziune după mai bine de 20 de ani! Cele două iubite interprete ale românilor vor fi jurate în ediţia specială de 1 decembrie a emisiunii Provocarea starurilor. Li se alatură Mihai Georgescu, de la Bere Gratis.

Tuturor celor care iubesc muzica ușoară românească din toate timpurile și de toate genurile li se pregătește o nouă seară memorabilă! Cele mai frumoase melodii ale muzicii ușoare românești se vor asculta la TVR 1, la Provocarea starurilor! Pe 1 decembrie, mentorii Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru s-au îmbrăcat de sărbătoare și poartă costume populare reinterpretate în notă modernă. La fel și cei șase concurenți. Pentru concurenţii editiei a şasea, provocarea este de a interpreta, pe lângă hituri din repertoriul celor trei juraţi, şi cele mai frumoase melodii ale românilor.

(w882)

Ediția „Provocarea starurilor” din 1 decembrie ne aduce 3 noi concurenți pe lângă cei 3 calificați la finalul ediției 5. Sâmbătă, de ziua noastră naţională, la TVR 1, Andreea Bănică dă tonul ediției 6 „Provocarea starurilor” la 21.15.

(w882)

E o româncă adevărată, compozitoare și textieră de muzică ușoară-pop, muzică populară, actriță de teatru și film, dar şi realizatoare de radio şi televiziune. Legendă vie a României, o artistă cu totul specială, care a sărbătorit anul acesta 60 de ani de activitate neîntreruptă pe mai multe paliere artistice, Margareta Pârlaru vine cu mare drag la Provocarea starurilor pentru a-i cunoaşte şi a le împărtăşi din experienţa ei tinerilor concurenţi.

Al doilea membrul al juriului e o interpretă, compozitoare, textieră, actriţă şi realizatoare de emisiuni de televiziune foarte îndrăgite. De aproape 40 de ani, Corina Chiriac se află pe scena muzicală românească şi, cu siguranţă, nu este român, indiferent de vârstă, care să nu o cunoască şi să nu îi ştie melodiile.

(w882)

(w882)

Şi tot în juriul ediţiei de 1 decembrie a emisiunii Provocarea starurilor vine liderul şi co-fondatorul formaţiei pop-rock Bere Gratis. Compozitor şi textier, cu 12 albume de studio şi 18 ani de activitate ca solist vocal de succes, Mihai Georgescu a acceptat provocarea de a fi jurat în concursul care va lansa noi talente ale muzicii româneşti.

(w882)

Aceștia sunt cei trei jurați care îi vor alege pe concurenții care se califică în etapa următoare la Provocarea Starurilor. Andreea Bănică ne dă întâlnire la ora 21.15, la TVR 1, şi ne aduce cea mai fumoasă muzică românească de ieri şi de azi.

(w500)

La ediţia a şasea Provocarea starurilor, în echipa lui Mihai Alexandru, alături de Paul, tânărul de 17 ani, din Toplița, vine, cu forțe proaspete, ambiţioasa Isabela, din Piatra Neamş, studentă la arta actorului la UNATC.

(w882)

În echipa Sandei Ladoşi, deja veteranului Stelian Ciuciuc, cel care a trecut deja de 4 ediții, i se alătură  Miruna Antonia Iordăchioae, din Iaşi. Are doar 17 ani, dar cântă de mică. Şi se laudă că e foarte bună la arte marţiale. Aflăm sâmbătă care dintre concurenții Sandei Ladoși mai departe la Provocarea starurilor.

(w882)

Şi tot la ediţia cu numărul 6 Provocarea starurilor, Ştefan Stan are din nou în echipă două fete: Ioana Ristea, calificată din ediţia 2 şi Carmen Vodă, absolventa Facultăţii de Medicină Veterinară, de loc tot din Piatra Neamţ, o tânără care cântă de când se ştie şi căreia îi place să abordeze cât mai multe genuri muzicale.

(w500)

Din 27 octombrie 2018, la TVR 1 a început competiţia muzicală în care vedeta e muzica românească. Provocarea starurilor va dezvălui publicului viitoare staruri ale muzicii româneşti, care vor fi validate de marii interpreţi ai muzicii noastre din ultimii 40 de ani.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Cel de-al treilea sezon „Biografii necesare”, la TVR Cultural și TVR Internațional. Ileana Ploscaru Panait: Vom cunoaște oameni pentru care arta este un destin

În cel de-al treilea sezon al emisiunii „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait îi invită pe telespectatori să descopere ...