loader
Foto

Maratonul Vaccinării și la Severin | VIDEO

Maratonul vaccinării se va desfășura la Drobeta-Turnu-Severin în parcarea unui supermarket, începând de vineri de la ora 14.00, până la ora 21.00, iar sâmbătă și duminică, între 8.00 și 21.00.

 

Autoritățile fac apel la populație să vină se se vaccineze, întrucât Mehedințiul se află pe lista județelor cu una dintre cele mai mici rate de vaccinare la nivel de țară. În cadrul campaniei, doritorii se vor putea imuniza cu vaccinul Pfizer, fără o programare prealabilă și doar dacă se vor prezenta cu actul de identitate.

Aproape 57.000 dintre cei peste 275.000 de locuitori ai județului s-au imunizat în Mehedinți. Asta deși, la nivelul județului, sunt deschise nouă centre de vaccinare cu treisprezece fluxuri, iar în ultimele săptămâni, în unele localități rurale au ajuns și caravane mobile de vaccinare.

Sunt însă și persoane care cred că populația ar trebui să profite de posibilitatea de a se vaccina fără programare. Autoritățile încurajează populația să se vaccineze, pentru că doar astfel vom putea scăpa de restricții. Autoritățile centrale anunță că o parte dintre restricții vor fi eliminate în următoarea perioadă, între care posibilitatea de a participa la manifestări religioase și chiar accesul publicului la evenimente sportive.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...