loader
Foto

Manchester United a învins cu 3-0 pe Nottingham Forest, în turul semifinalelor Cupei Ligii

Echipa engleză Manchester United a învins miercuri, în deplasare, formația Nottingham Forest, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, făcând un pas important către finala competiției.

 

Rashford își continuă prestațiile foarte bune după Cupa Mondială din Qatar și a deschis scorul pe City Ground, în minutul 6, după o cursă începută din propria jumătate de teren.

În minutul 23 Surridge (Nottingham) a avut un gol, anulat însă de VAR din cauza unei poziții de ofsaid. Oaspeții au profitat și Weghorst a înscris primul gol pentru Manchester United, în minutul 45 al primei reprize.

Mancunienii au înscris al treilea gol pe final de meci, dar nu înainte ca Eriksen să trimită în bară, în minutul 54. Scorul final a fost stabilit în minutul 88 de Bruno Fernandes, iar Manchester United, victorioasă cu 3-0, pleacă din pole position pentru finala competiției.

Returul semifinalei, de pe Old Trafford, este programat pe 1 februarie.

Sursă foto: Shutterstock

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...