loader
Foto

Galerie foto

Magie în bucătărie, la „Politică și delicatețuri”

Partenerul de discuții și de gătit al lui Mircea Dinescu, la ultima ediţie a sezonului, a fost magicianul Magitot, pe care românii l-au descoperit în show-urile de divertisment tv. Pe 16 iunie, de la 14.30,  la TVR 1.

 

Duminica aceasta, ultima ediție din sezonul 11 a Politicii și delicatețurilor este una magică. Şi asta entru că partenerul de discuții și de gătit al lui Mircea Dinescu este magicianul Magitot, pe numele său Marius Drăguș. Românii l-au îndrăgit de la apariţiile sale în show-urile de televiziune iUmor și Românii au talent.

(w882)

(w882)

Dintr-un muschiuleț de porc tras în tigaie, alături de câteva legume, Dinescu face un colier. Pe post de șnur, foloseşte un sparanghel, iar mărgelele sunt bucăți de carne, dovlecel și ardei, totul stropit, desigur, cu zeamă de portocale.

(w882)

(w882)

(w882)

Cât poetul gătește, Magitot îi face câteva trucuri şi e doar o încălzire pentru ceea ce urmează în cramă. E atent şi observă cu multă aviditate trucurile culinare ale poetului, câci un magician și un poet au aceeași substanță.

(w882)

În cramă, îi așteaptă lăutarul Gogu Iancu și taraful său; farfuriile și mâncarea au dispărut de pe masă, iar în locul lor apar uneltele magicianului: cărți de joc, zaruri, sfori, cu care Magitot îl uimește pe Dinescu. Și ca să nu se lase mai prejos, poetul contracarează recitându-i magicianului o poezie.

(w882)

(w882)

Așadar, pentru duminică, 16 iunie, de la 14.30, vă propunem o ediție ieșită din tipare a emisiunii #politicasidelicateturi (FB şi Instagram), în care ne jucăm cu iluzii și ne iluzionăm cu jocuri, o ediție relaxantă și veselă, potrivită pentru o după-amiază de vară.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.