loader
Foto

Luminiţa Velciu cu un nou sezon al emisiunii "Recurs la morală"

De vineri, 20 iulie, în fiecare vineri, de la ora 22.35, la TVR 1, urmăriţi 12 ediţii cu ocazii de reflecţie şi de învăţătură – în cadrul unor discuţii cu…oameni frumoşi.

 

Şi nu întâmplător, singurul program dedicat diverselor speţe judecătoreşti se desfăşoară în plină vacanţă-judecătorească – pentru că de această dată, recursul la TVR 1 nu mai este cale de atac, ci se transformă în provocarea de a recurge.

Timp de 12 săptămâni, la TVR 1, Luminiţa Velciu şi echipa sa vă vor lumina începutul de week-end cu tematici generoase. Sunt pregătite 12 ediţii în care, cu robele aşezate în cui şi cu „săbiile puse în teacă”, telespectatorii vor avea privilegiul de a afla exemple de dăruire şi de decenţă, pilde de trăire şi de atitudine, ocazii de reflecţie şi de învăţătură – în cadrul unor discuţii cu…oameni frumoşi!

În contextul acestei perioade de vacanţă judecătorească, este prima şi singura dată când, adaptând conceptul emisiunii, Luminiţa Velciu a realizat un portret al meseriei de judecător, cu tot respectul cuvenit acestei profesii care pune ordine în societate.

Aşa că prima ediţie a noului sezon este dedicată judecătorilor – cei care reprezintă această demnitate într-o societate care pare că şi-a pierdut o serie de repere: morale, de legalitate şi legitimitate.

Această ediţie doreşte să fie o metaforă, un portret al meseriei de judecător cu frumuseţea şi greutatea ei, un demers care caută modele şi exemple de atitudine şi gândire simplă, într-o lume sofisticată.

„Recurs la morală” vă invită ca, împreună, să căutăm morala ca valoare şi pildă într-o societate care nu prea mai ştie ce-i cu ea!

 

Redactor: Dana Ilie
Regia artistică: Florin Costache
Realizator şi moderator: Luminiţa Velciu
EMISIUNE FĂRĂ RESTRICŢII DE AUDIENŢĂ

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...