loader
Foto

Interviu eveniment, în exclusivitate, cu actorul Levente Molnar

Actorul Teatrului Maghiar din Cluj, care a jucat în filmul nominalizat la Oscar, a acordat un interviu în exclusivitate Lianei Stanciu pentru „ Arte, carte şi capricii”. Materialul a fost difuzat integral luni, 8 februarie, de la ora 21:35 la TVR 2 şi TVR+.  

 

Luni, 8 februarie, de la ora 21.35, la TVR 2 aţi putut urmări o ediţie specială a emisiunii "Arte, carte si capricii” cu interviul integral oferit în exclusivitate pentru TVR 2 de Levente Molnar.

“Omul momentului” în film, actorul Teatrului Maghiar din Cluj, Levente Molnar joacă în Son of Saul, film premiat recent cu Globul de Aur şi nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin.

Selecţiuni din dialogul Lianei Stanciu cu Levente Molnar au fost difuzate vineri, 5 februarie, în ediţia săptămânală a emisiunii Arte, carte şi capricii, în care actorul a fost invitatul special . Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Deoarece dialogul a depăşit aşteptările tuturor fiind cu mult mai fascinant şi interesant decât se aşteptau realizatorii, echipa TVR 2 a decis să fie programată astăzi, luni. 8 februarie, o ediţie specială a emisiunii Arte, carte şi capricii - dedicată exclusiv interviului integral acordat de Levente Molnar pentru Televiziunea Română.

 

Acest program poate fi urmărit şi online, pe portalul video TVR+.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...