loader
Foto

Lăsați-vă învăluiți de puterea magică a muzicii...online

Vă este dor sa mergeţi la un concert ? Festivalul online de pian “Totul va fi bine” vă oferă o invitație pentru zilele de 14 şi 15 aprilie 2020, începând cu orele 10.00.

 

Puteți urmări chiar din loja dumneavoastră de acasă, în interpretarea unor artiști tineri, piese din repertoriul românesc și internațional, clasic, dar și contemporan, pe pagina de Facebook Festivalul On-line de Pian #TotulVaFiBine 2020.

În această perioadă dificilă a autoizolării, festivalul vă oferă o cale de a evada din realitatea cotidiană, de a vă relaxa, de a simți magia muzicii și, de ce nu, de a vă implica în a-i ajuta pe tinerii interpreți.

Evenimentul, organizat de Institutul Internațional de Arte și Fundația Culturală "PRO PIANO - România", a fost gândit pentru a le da posibilitatea copiilor pasionați de pian să-și demonstreze talentul în activitatea competițională, atat de importantă pentru devenirea lor ca artiști.

Prima zi este dedicată amatorilor, cea de-a doua profesioniștilor, iar cei mai talentați vor fi răsplătiți cu numeroase premii ca Premiul Special „Valori Pianistice” sau Premiul Special pentru Virtuozitate.

Talent, dăruire și dragoste pentru muzică…acestea sunt calitățile pe care le așteaptă de la interpreți cele două organizatoare ale Festivalului online de pian ”Totul va fi bine”: profesoara Avesalon Stela împreună cu pianista de renume internaţional, Mădălina Pașol.

Cei mai talentați vor fi invitați să participe, după terminarea perioadei de izolare, la recitaluri organizate la reședința Excelenței Sale dl. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederației Elvețiene în România, la Filarmonica ”George Enescu”, Muzeul Național „George Enescu” și Salonul Librăriei Muzicale „George Enescu”.

Monica Nicolescu

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

publicat: Joi, 18 Aprilie 2024

Media suedeză scrie că Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, va participa la Marea Finala a Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö.