loader
Foto

Lacrimi, emoții, aplauze, la "Drag de România mea!"

Pe 26 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2, s-a difuzat o gală specială „Drag de România mea”. Emisiunea se transmite și la TVRi și TVR MOLDOVA. Detalii, în articol.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Paul Surugiu-Fuego a pregătit daruri muzicale speciale, o primă audiție și duete inedite.

Parcurgem un arc al timpului alături de diafana Anastasia Lazariuc, ne amintim de marele poet român-basarabean Grigore Vieru, într-un omagiu creat de Paul alături de Lidia Buble, una dintre cele mai iubite soliste ale noii generații.

(w882) Lazariuc

(w882) Lidia Bubl

(w882) Populara

Ia românească este celebrată, într-un omagiu unic, de Paul împreună cu trupa Alesis, iar Sanda Ladoși a pregătit un moment emblematic alături de o acrobată a Circului Metropolitan, omagiind și imaginea marelui Ștefan Iordache.

(w882) Ladosi

(w882) Dichiseanu

Cunoaştem apoi un talent excepțional, o pianistă de 10 ani, Sofia Cherescheș, care compune minunat, iar maestrul Ion Dichiseanu plânge la surprizele pe care i le-am pregătit!

Trupa Supermarket a pregătit o melodie specială, iar baletul condus de Florin Mariș asigură buna dispoziție și completarea armonioasă a momentelor artistice! 

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

(w882) Pianista m

(w882) Dichiseanu

(w882) Ladosi

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: Luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 21:00

(w882) Paul Surug

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Activistul Cristian Ispas, omul care schimbă viaţa tinerilor cu dizabilităţi, este „Brilliantul” săptămânii la TVR INFO

Despre potenţialul extraordinar al sportivilor Special Olympics şi despre legea compensaţiei în viaţa tinerilor cu dizabilităţi, într-o nouă ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...