loader
Foto

La Ultima ediţie dezbatem problema autonomiei Ţinutului Secuiesc

Duminică, de la ora 13:00, la TVR1

 

Pe 10 februarie, cele mai importante subiecte politice, economice, sociale ale săptămânii sunt pe agenda emisiunii „Ultima ediţie”, de la ora 13:00, pe TVR1.

Tensiunile între Bucureşti şi Budapesta pe tema autonomiei Ţinutului Secuiesc s-au amplificat în această săptămână. Declaraţiile oficialilor români şi maghiari şi problema  autonomiei Ţinutului Secuiesc vor fi analizate în studioul TVR de Ramona Avramescu şi de personalităţile invitate, pornind de la întrebările „Ce cutume diplomatice se activează în astfel de momente?” şi „Care este adevărul de dincolo de vorbe?”

De asemenea, temerea britanicilor faţă de muncitorii din estul Europei va fi unul dintre subiectele pe care  Ramona Avramescu şi invitaţii săi îl vor dezbate în studioul TVR. Este justificată sau este întreţinută de presa tabloidă această temere? Aflăm duminică după-amiază pe TVR1.

Săptămâna a mai adus în atenţie dezacordurile dintre partide pe statutul parlamentarilor şi asupra amendamentelor la legea bugetului de stat pentru 2013.

Nu rataţi o ediţie explozivă a emisiunii „Ultima ediţie”! Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române, în secţiunea LIVE.

Despre Ultima ediţie:

În fiecare duminică, de la ora 13:00, TVR1 vă propune emisiunea: Ultima ediţie. La fiecare sfârşit de săptămână, Ramona Avramescu, Claudiu Lucaci sau Mihai Rădulescu vor dezbate cele mai importante evenimentele politice, economice, sociale ale săptămânii. În studioul TVR, alături de analişti de marcă, intrăm în culisele întâmplărilor care ne-au influenţat viaţa de zi cu zi în săptămâna care stă să se încheie.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...