loader
Foto

Galerie foto

La TVR 1, regal de operă de la Cluj-Napoca

Gala extraordinară pusă în scenă la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca, în prezenţa AALLRR Principesa Margareta şi Principele Radu a fost  difuzată de TVR 1 sâmbătă, 1 octombrie, de la 12.20

 

Evenimentul este disponibil online pe TVR+.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsătorie, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au primit în dar, pe 23 septembrie 2016, un regal de operă din partea Operei Naţionale din Cluj-Napoca. Gala extraordinară pusă în scenă la Opera din Cluj Napoca va putea fi vizionată la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12.20.

(w882)

Invitaţii spectacolului de la Opera din Cluj Napoca au ascultat partituri recunoscute și îndrăgite ale compozitorilor W. A. Mozart, Giuseppe Verdi, Jules Massenet, Gaetano Donizetti, Antonin Dvořák, Gioachino Rossini, Domenico Cimarosa şi Léo Delibes.

(w882)

Pe scenă au urcat soliştii Aida Pavăl, Lorena Puican, Viktória Cormoș, Cristina Tureanu, Eusebiu Huţan, Corneliu Huţanu, Köpeczi Sándor, Andrei Nicoară, Ioan Stancu, tinere talente încurajate de Familia Regală a României în cariera lor artistică. Au fost acompaniaţi de Orchestra Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, aflată sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, invitat special al acestui eveniment. Regia artistică a fost semnată de Dan Lupea, iar scenografia de Valentin Codoiu.

(w882)

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, Principesa Margareta şi Principele Radu şi-au reînnoit jurămintele de căsătorie, la Alba Iulia. Au primit încă o pereche de verighete, numite simbolic „Verighetele Veşniciei", în cadrul unei ceremonii religioase oficiate la Catedrala Încoronării.

(w882)

În 21 septembrie 2016 s-au împlinit 20 de ani de la căsătoria Alteţelor Lor Regale, care a avut loc la Lausanne, în Elveţia, la Catedrala Ortodoxă din oraş.

credit foto: www.facebook.com/operacluj

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...