loader
Foto

La Shica prezintă ”Supercop”, în noaptea aceasta, la TVR2

Pe 8 martie, după miezul nopţii, pe TVR2

 

TVR 2 vă invită astăzi, după miezul nopţii (de la ora 0.35), să urmăriţi prima parte din programul dedicat ediţiei de anul trecut a Festivalului de Flamenco, episod în care o veţi cunoaşte pe La Shica.

În dorinţa lor de a-şi găsi un sound propriu, La Shica dezvoltă un limbaj atipic, atunci când vine vorba despre apariţiile scenice. Pornind de la flamenco, relaxându-se cu metrica populară şi făcând loc străzii prin intermediul hip-hop-ului. Şi nu numai sound-ul lor este diferit, ci şi estetica lor, având în vedere că un alt element folosit de vocalistă este dansul flamenco.

Formaţia –  este o altă particularitate a proiectului – reprezintă un trio acustic influenţat de muzică braziliană, funk, jazz şi cuplet. Dar ceea ce face ca acest proiect să fie cu totul special este faptul că s-a născut din prietenie şi din dorinţa de a experimenta, fără teamă şi fără alte pretenţii decât cea de a se bucura de trupă în sine. Astfel, se produce o legătură directă cu simţurile spectatorului... Spectacolul pe care-l oferă La Shica e destul de dificil de clasificat, dar uşor de înţeles.

Seria dedicată Festivalului de Flamenco 2012 vă va aduce la TVR 2, în episoadele următoare, şi informaţii despre alţi artişti prezenţi anul trecut în cadrul festivalului: David Palomar (15 martie) şi Belen Maya (22 martie).

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.