loader
Foto

La preselecţiile din Constanţa, Iuliana Tudor s-a întâlnit cu omul-orchestră

Echipa de aur a emisiunilor de folclor din TVR i-a cunoscut pe iubitorii muzicii populare de lângă malul mării. Caravana mai face o singură oprire, pe 31 august, la Bucureşti.

 

Constanţa i-a adus Iulianei Tudor zâmbetul pe buze - şi asta pentru că la preselecţiile ţinute în oraşul de pe malul Mării Negre au venit foarte mulţi români veseli, creativi şi puşi pe glume. Cel mai mic participant abia împlinise şase ani, iar decanul de vârstă a fost o doamnă de 84 de ani. Teatrul de Stat Constanţa a răsunat marţi de vocile concurenţilor de toate vârstele. Toţi s-au arătat nerăbdători să întâlnească echipa de aur a emisiunilor de folclor din TVR şi au sperat să convingă juriul că merită să fie selectaţi pentru singurul talent-show de folclor din România, ce va debuta în această toamnă la postul public de televiziune.

„Au venit mulţi oameni şi de toate vârstele. La Constanţa pot spune că a fost un echilibru, dar şi că am zâmbit foarte mult. Concurenţii au fost relaxaţi, cu multe momente amuzante. Cei mai mulţi au spus că au venit să ne întâlnească, să se simtă bine şi să încerce o nouă experienţă. Mai mult, am râs în hohote când pe scenă a urcat  omul-orchestră. Bărbatul a adus cu el o invenţie proprie - o instalaţie dintr-un acordeon şi clape - şi a fost foarte simpatic”, a mărturisit Iuliana Tudor, gazda viitorului show de la TVR.

Povestea omului-orchestră din Constanţa, care este şi inventator, e plină de aventură. A cântat mult în străinătate, dar şi prin ţară, şi a urcat pe scenă alături vedete precum Gigi Marga. „El n-a prezentat doar o piesă, ci, timp de vreo zece minute, ne-a cântat o înlănţuire de piese şi stiluri diferite. A fost de neoprit. Mai mult, după ce a părăsit scena s-a întors cu un maldăr de hârtii şi a spus că ne oferă o marcă pentru un program numit: «Soluţii ideale pentru salvarea României»”, a adăugat Iuliana.

TVR pregăteşte un spectacol unic de televiziune. Din toamnă, telespectatorii se vor bucura de un talent-show de folclor.

(w882)

Cei care visează să devină celebri şi iubesc folclorul mai au şansa să se înscrie la preselecţiile din Bucureşti, pe 31 august, la sediul TVR, intrarea din strada Ermil Pangrati, între orele 10.00-18.00. „Îi aşteptam pe toţi românii talentaţi care vor să cânte muzică populară, dar care încă nu au aflat că am trecut prin oraşul lor. Sper să nu rateze această şansă şi cred că vom avea surprize dintre cele mai plăcute. Important este să aveţi curaj!”, a mai spus Iuliana Tudor.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...