loader
Foto

La mulţi ani, Radio România!

Radio România aniversează 89 de ani de la înfiinţare

 

Aniversarea celor 89 de ani pe care Radio România îi împlineşte în slujba publicului său este un prilej deosebit de plăcut şi onorant pentru a le adresa, colegilor noştri, cele mai calde urări de „La mulţi ani!” din partea Televiziunii Române.

De-a lungul celor aproape nouă decenii de activitate, radioul public a documentat istoria recentă a României, a lansat vedete, formate pline de farmec în branduri consacrate, fiind martorul evenimentelor majore care a marcat România din 1928 până în ziua de astăzi.

Începând din anul 1956, Televiziunea Română s-a alăturat eforturilor Radio România de documentare şi mediatizare a realităţilor din ţară şi din străinătate, cele două instituţii de media funcţionând împreună, sub numele Radioteleviziunea Română, aproape patru decenii.

Pe lângă tradiţia îndelungată, TVR şi Radio România sunt legate printr-o strânsă colaborare sub forma numeroaselor parteneriate pentru promovarea susţinută a vedetelor, producţiilor şi evenimentelor precum Târgul Internaţional Gaudeamus,  Premiile Muzicale Radio România, Festivalul Orchestrelor Radio RadiRo, Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova, Eurovision Song Contest sau lansarea grilelor TVR.

La mulţi ani, Radio România!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...