loader
Foto

„La fix” te prinde doar la TVR 2

De luni până vineri, de la ora 12:00, echipa emisiunii „La Fix” îţi aduce informaţiile de care ai nevoie din educaţie, casă şi familie, sănătate, tehnologie şi societate. La TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Luni, 23 noiembrie

Începutul de săptămână este dedicat Casei şi familiei, iar Măriuca Mihăilescu v-a aşteptat la o discuţie despre „Black Friday” - dacă e atât de negru precum pare pentru România, dacă e pe bune sau nu şi ce s-a vândut cel mai bine cu această ocazie.

Cum au mers vânzările, am aflat împreună cu invitaţii primei ediţii din această săptămână -  directori de vânzări - Loredana Budnaru, Mihai Pătraşcu şi Daciana Tulpan.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Marţi, 24 noiembrie

Liliana Gheorghiu-Bulat vorbeşte la rubrica de marţi  - Eu, tu şi ceilalţi - despre ce înseamnă să fii Tânăr la vârsta a treia.

Cercetările arată că există trei etape generale în dezvoltarea adultă: vârsta adultă tânără, vârsta adultă de mijloc şi vârsta adultă târzie sau vârsta a treia.

De la 65 de ani începe vârsta a treia. Aici apare pensionarea, declinul sănătăţii şi al forţei, afilierea la grupuri în vârstă şi menţinerea integrităţii personale.

Despre acest subiect vorbim cu:  actriţa Cristina DeleanuGeorgeta Ghinea (psiholog), Alexa Mogoşan (fostă balerină pensionară), Gheorghe Şoană (fost reporter de sport).

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 25 noiembrie

Cristina Șoloc abordează subiecte legate de Ştiinţă şi tehnologie. Cosmonautul Dumitru Prunariu şi cercetătorul Pierre de Hillerin vorbesc depre spaţiul cosmic şi ce înseamnă evadarea dincolo de planeta Pământ.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, 26 noiembrie

Iată că în această zi începem uşor, uşor să ne pregătim de weekend. Vorbim despre Performanţă şi timp liber. Gazda ediţiei de joi este tot Cristina Șoloc care stă de vorbă cu Ivan Patzachin (fost canoist, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint).

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Vineri, 27 noiembrie

Săptămâna se încheie cu un subiect sensibil : Femeia - între discriminare şi împlinire. Se spune că, în România de astăzi, se poate vorbi despre discriminarea femeii. În ce constă această discriminare? Sunt mijloace de neutralizare a ei?  Cât este de necesară puterea pentru femeie și care sunt urmările acesteia?

Lucia Toader, alături de preotul Vasile Ioana, încercă să pătrundă în straturile profunde ale mentalității actuale referitoare la femeie. În studio se află şi judecătoarea Aida Popa şi jurnalista Ligia Munteanu.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


FILM.TVR.RO

Logo

 
Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...