loader
Foto

Selfie: Oana Frențiu | VIDEO

Oana Frențiu colindă Cheile Carașovei în căutare de plante de leac, iar cremele, loțiunile și lumânările create de ea au mare succes în rândul iubitorilor de produse naturale și handmade.

 

Despre Oana Frențiu se poate spune că a iubit natura, în toate formele ei, încă de mică. A crescut printre animale, a cules plante, a experimentat toate bucuriile traiului de la țară. Cu toate că nu a făcut studii în acest domeniu, ci a studiat Relații Internaționale și Studii Europene, iar mai apoi a lucrat într-o companie multinațională, nimic nu a putut să o împiedice să se întoarcă, într-un fel sau altul la natură.

Oanei îi plac experiențele inedite. După ce a studiat în Santiago de Compostela, a decis, după mulți ani, să făcă turul Camino de Santiago pe bicicletă. Mai apoi a plecat în Patagonia, unde a realizat că viața are un singur sens și timpul are valențe noi.

Întorsă acasă, se decide să facă un pas spre necunoscut și se întoarce la natură și în acest fel se naște brandul Doda Natural.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Activistul Cristian Ispas, omul care schimbă viaţa tinerilor cu dizabilităţi, este „Brilliantul” săptămânii la TVR INFO

Despre potenţialul extraordinar al sportivilor Special Olympics şi despre legea compensaţiei în viaţa tinerilor cu dizabilităţi, într-o nouă ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...