loader
Foto

Jorge şi CRBL, Diana Şucu şi Pasărea Rock, invitaţi la Se zice că...

În ediţia din 26 noiembrie, Ioana, Sonia, Nuami şi Flori au discutat despre terapia de cuplu şi modă, iar „Stăpâna inelelor” a acordat alte două premii.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ediţia din 26 noiembrie a emisiunii Se zice că... a început cu o veste bună pentru amatorii vinului vechi: s-a inventat „carafa sonică”, un aparat care învecheşte vinul, în 20 de minute! Ca de obicei, Sonia, Ioana, Flori şi Nuami v-au aşteptat de la ora 17.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Diana Şucu a fost prima invitată în platoul Se zice că... de miercuri, la o discuţie despre job-ul de mamă „full time”, despre proiectele de caritate ale fundaţiei pe care o conduce şi despre campania anti-drog pe care a iniţiat-o, adresată  adolescenţilor. Cu toate că are numeroase activităţi, invitata celor patru moderatoare este de părere că familia trebuie să fie pe primul plan... şi chiar şi pe al doilea.

Cum în multe situaţii se întâmplă ca membrii unui cuplu să nu mai aibă timp unul pentru celălalt – şi astfel să se răcească relaţiile – un alt subiect la Se zice că... îl constituie terapia de cuplu. Despre aceasta am aflat mai multe de la psihologul Tina Petrareanu.

Şi tot despre familie, cupluri şi lucrurile care contează cu adevărat au discutat cele patru amfitrioane cu Jorge şi CRBL, doi artişti care ştiu când e momentul să spună... „Nu ne potrivim”.

Una dintre primele creatoare de modă de după 1989, Eli Lăslean, lansează zilele acestea o noua colecţie. Şi ea vine pe 26 noiembrie la Se zice că..., să povestească despre ce se poartă în prag de sărbători.

Iar pentru că ne-am obişnuit ca „Stăpâna inelelor”, Luminiţa Luca, să puncteze în fiecare miercuri evenimentele mondene ale săptămânii, iată asupra căror fapte se va opri în ediţia din 26 noiembrie: logodna, după patru ani de relaţie, a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan, debutul turneului de colinde al lui Fuego, relaţia Andei Adam cu noul ei iubit, play-bac-ul Loredanei la prima gală live de la Vocea României şi despărţirea Mihaelei Rădulescu de Dani Oţil. Cui va oferi ea inelul de argint şi spre cine va pleca cel de plastic vom afla urmărind ediţia Se zice că... din 26 noiembrie.

Numărul turiştilor care vin să se trateze în România s-ar putea dubla în 2015, la 500.000, iar veniturile din turismul medical ar putea ajunge la 250 milioane de dolari. Ba mai mult, conform unui studiu al Comisiei Europene, România ocupă primul loc în Europa la numărul de transplanturi. La rubrica de sănătate, aflăm mai multe despre durerea în piept, de la dr. Angela Georgescu, medic primar cardiolog.

Iar „faţă în faţă cu destinul”, în ediţia de miercuri, sunt trei monştri sacri ai muzicii rock româneşti, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan - Ţăndarică şi Joseph Kappl. Pe scurt, Pasărea Rock.

Într-o ediţie anterioară Se zice că..., membrii trupei The dAdA au adus soluţia pentru depăşirea momentelor dificile: „Mergem înainte”.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...