loader
Foto

Jocurile Olimpice de la Londra – ziua a zecea

Un singur sportiv român, gimnastul Flavius Koczi, este implicat în lupta pentru medalii olimpice luni, în a zecea zi de concurs la Londra. Koczi concurează la sărituri, proba în care Sandra Izbaşa a luat aurul, duminică după-amiaza.

 

ACTUALIZARE 18.15: Flavius Koczi termină finala de la sărituri pe locul 7.  Coreeanul Yang Hak Seon câştigă aurul în finala la sărituri.

(w882) Flavius Ko

ACTUALIZARE 17.15: Poloiştii noştri părăsesc onorabil Jocurile Olimpice de la Londra, după o victorie în faţa Marii Britanii şi două meciuri foarte bune cu SUA şi Ungaria. Felicitări!

În ultimul meci al grupei B, România – Serbia: 4 - 12

(w882) Ecipa de p

ACTUALIZARE 16.30: Gimnasta Diana Bulimar a fost înlocuită, luni, pe lista oficială de start a finalei de la bârnă, cu Larisa Iordache, la Jocurile Olimpice de la Londra.

(w882) Larisa Ior

ACTUALIZARE 12.15: Iosif Chirilă a terminat pe locul 6  în semifinale şi părăseşte competiţia.

(w882) calsament

ACTUALIZARE 12.15: Iosif Chirilă a terminat pe primul loc seria de calificări din proba de canoe simplu şi se califică în semifinalele competiţiei. Bravo, Iosif!

(w882) Iosif Chir

A zecea zi de concurs la Olimpiada de la Londra va aduce ultimul meci al echipei masculine de polo în Grupa B, cel cu Serbia, dar şi şansa pentru gimnastul Flavius Koczi de a-şi lua revanşa, în finala de la sărituri, pentru evoluţia mai puţin reuşită de la sol, unde a ocupat doar locul 7.

Programul complet al sportivilor români pentru ziua de luni, aşa cum reiese de pe site-ul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român:

Ora 11:54

Canoe (Eton Dorney):  C1-1000 m - calificări + semifinale (ora 13.14) - Iosif Chirilă

Ora 16:10

Polo (Olympic Park - Water Polo Arena):  România - Serbia, în grupa B

Ora 17:35

Gimnastică (North Greenwich Arena - O2):  Finalele pe aparate (feminin + masculin) Flavius Koczi - sărituri

Ora 22.20

Atletism (Olympic Park - Olympic Stadium):  Andreea Ogrăzeanu - 200 m (feminin) - serii

 

Programul Televiziunii Române:

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...