loader
Foto

Jocurile Olimpice de la Londra – ziua a şasea. Programul sportivilor români şi transmisiunile TVR

Ziua a şasea este o zi plină pentru delegaţia României la Londra. Sportivii noştri intră în cursa pentru medalii la canotaj, înot, judo, polo, gimnastică şi box.

 

ACTUALIZARE 22.50: Pugilistul Bogdan Juratoni a pierdut partida din turul 2  din turneul de box, la categoria 75 de kilograme, cu uzbecul Abbos Atoev.

(w882) Bogdan Jur

ACTUALIZARE 21.40: Sportivul Norbert Trandafir a ratat, joi, calificarea în finala probei de 50 de metri liber din cadrul concursului de nataţie de la Jocurile Olimpice de la Londra.

(w882) Norbert Tr

ACTUALIZARE 20.15: Sandra Izbaşa a terminat concursul individual pe locul cinci, iar Larisa Iordache pe locul nouă. Medalia de aur a fost câştigată de americanca Gabrielle Douglas, prima gimnastă de culoare care atinge această performanţ. Locurile 2 și 3: Victoria Komova și Aliya Mustafina.

(w882) Larisa Ior

ACTUALIZARE 18.49: La polo, România a pierdut cu 15-17 în faţa campioanei olimpice Ungaria.

(w882) Echpia de

ACTUALIZARE 15.30: Avem încredere că astăzi băieţilor noştri le prieşte apa din bazinele Londrei.

Dacă Norbert Trandafir a realizat deja o mare performanţă calificându-se în primii 16 „vitezişti” ai lumii, băieţii de la polo vor întâlni campioana olimpică în exerciţiu. Hai Romania!

(w882) Polo si No

ACTUALIZARE 15.30: Seara se anunţă plină de emoţii pentru români. Larisa Iordache şi Sandra Izbaşa intră în finala de gimnastică, individual compus, începând cu ora 18:30, în direct pe TVR1, TVR HD şi jo2012.tvr.ro

(w882) Larisa si

ACTUALIZARE 14.40: Echipajul de 8+1 termină pe locul 4 în finală, iar canotajul românesc se întoarce fără medalii de la Jocurile Olimpice

(w882) Canotaj 8+

ACTUALIZARE 13.00: Camelia Potec nu reuşeşte să se califice în finala de 800 de metri liber, terminând pe locul 7 în semifinale

ACTUALIZARE 12.30: Echipajul de canotaj 4 rame fără cârmaci, format din Marius Vasile Cozmiuc, Alexandru George Palamariu, Cristi Ilie Pîrghie şi Florin Curuea, nu a reuşit să ajungă în finala competiţiei, terminând pe locul 6 grupa din care au făcut parte.

ACTUALIZARE 12.15: Norbert Trandafir a terminat pe locul 5 în seria din care a făcut parte, în proba de 50 m liber, şi  a reuşit calificarea în semifinale. Bravo, Norbert!

(w882) Calasam-se

ACTUALIZARE 11.46: Daniel Brata a fost eliminat din competiţia de la Londra la judo, categoria 100 kg.

(w882) Daniel Bra

Olimpicii noştri folosesc apa din Londra pentru a obţine noi medalii pentru România la Jocurile Olimpice.

Înotătorul Norbert Trandafir va concura pentru a se califica în finala de 50 de metri liber (ora 12:10), în timp ce Camelia Potec va încerca să se califice în finala probei de 800 de metri liber (ora 12:50).

Echipajul de canotaj patru rame fără cârmaci (masculin), format din Marius Vasile Cozmiuc, Alexandru George Palamariu, Cristi Ilie Pîrghie şi Florin Curuea, concurează în semifinale (ora 12:20), iar echipajul 8+1 feminin (Cristina Grigoraş, Eniko Mironcic, Camelia Lupaşcu, Roxana Cogianu, Adelina Cojocariu, Ioana Rotaru, Talida Gidoiu, Irina Dorneanu, Nicoleta Albu) intră în finală (ora 14:10).

Poloiştii deja au dovedit că se poate în victoria cu Marea Britanie şi în partida excelentă cu SUA. Astăzi le ţinem pumnii în confruntarea cu campioana olimpică Ungaria, care începe la ora 17:30, în direct pe TVR2 şi www.jo2012.tvr.ro.

Tatamiul din Londra ne-a adus deja mari satisfacţii, prin cele două medalii de argint obţinute de Alina Dumitru şi de Corina Căprioriu. Sperăm că şi Daniel Brata (judo - 100 kg) va obţine o performanţă deosebită în ExCeL - North Arena 2 (ora 11:30 - calificări, ora 16:00 – semifinale, ora 18:00 – finala).

Emoţii pentru gimnaste

Gimnastele Sandra Izbaşa şi Larisa Iordache vor concura în finala individual compus, după ce au contribuit la medalia de bronz câştigată de echipa României.

La box, Bogdan Juratoni intră decis în ring la categoria 75 kg, fiind calificat direct în turul 2 al competiţiei, care va fi în direct pe TVR2, începând cu ora 22:30

 

Susţine sportivii români pe pagina de Facebook TVR1. Hai România!

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” este Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...