loader
Foto

Iuliana Tudor îi așteaptă pe iubitorii de folclor la preselecții în București

Cei care visează să devină staruri ale unui talent-show de folclor sunt aşteptaţi joi, 31 august, la sediul TVR, Intrarea Pangrati, între orele 10.00-18.00.

 

TVR pregăteşte un spectacol unic de televiziune, iar din toamnă telespectatorii se vor bucura de un talent-show de folclor. Cei care visează să devină celebri şi iubesc muzica populară mai au o singură șansă să se înscrie la preselecţiile din București. După Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova și Constanța, caravana se oprește pe 31 august la sediul TVR, Intrarea Pangrati, între orele 10.00-18.00.

„Îi așteptăm pe toți românii talentați care vor să cânte muzică populară, dar care încă nu au aflat că am trecut prin orașul lor. Sper să nu rateze această șansă și cred că  vom avea surprize dintre cele mai plăcute. Important este să aveți curaj!”, a spus Iuliana Tudor.

(w882) iuliana si

Gazda viitorului talent-show de folclor a mărturistit că speră să întâlnească mulți români talentați la preselecțiile din Capitală și a dezvăluit ce așteptări are de la fiecare concurent echipa de aur a emisiunilor de folclor. „Este foarte important să știe să cânte corect, să transmită o emoție, să simți că-i place și că vrea să aducă o stare de bine celor din fața lui. Repertoriul trebuie să facă parte din folclorul românesc - pentru că am avut cazuri la preselecții când oamenii au prezentat melodii ce nu făceau parte din folclor, ori creații contemporane, din alte genuri muzicale. Dincolo de aceasta, importantă este și charisma personală și cunoașterea folclorului”, a adăugat vedeta TVR.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.