loader
Foto

Cine s-a calificat în semifinala „Vedeta populară” ? | VIDEO

Pe cele cinci concurente le uneşte pasiunea pentru muzica populară şi determinarea de a-şi croi un drum în folclorul românesc. Cum ne surprind cu talentul lor? Am aflat pe 1 noiembrie, ora 21.00, la „Vedeta populară”, la TVR 1.

 

Câștigătoarea ediției din 1 noiembrie de la Vedeta populară, precum și a unui loc în semifinală este Sânziana Ștefan.

 

***

Tehnologia e un plus în viaţa noastră, dar ea nu trebuie şi nu poate înlocui tradiţia şi rădăcinile. O studentă la IT în Cluj Napoca face softuri, site-uri şi speră să se specializeze în web design. Cu toate acestea, pasiunea ei nu este calculatorul, ci muzica. Duminică seară, la TVR 1, ea va dovedi că e loc şi pentru vechi, şi pentru nou, că IT-ul şi folclorul nu se exclud. Pe 1 noiembrie, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne aşteaptă la o nouă întâlnire cu muzica populară şi cu cei mai talentaţi interpreţi de folclor dornici să devină Vedeta populară.

Face parte din ultimele generaţii pentru care copilăria a însemnat mai mult decât telefon sau calculator. A trăit la sat şi a învăţat să mulgă vacile de mică. Acum este studentă la Facultatea de Arte George Enescu din Iaşi. Cât de importante sunt muzica populară şi tradiţiile pentru bucovineanca de 21 de ani, vom afla duminică seară, la TVR 1.

O concurentă din Bistriţa, acum pensionată, suferă de boli autoimune, iar vorbele mamei au făcut-o să se oprească din a cânta. Şi chiar dacă a aşteptat această zi de mai bine de 40 de ani, duminică seară vine să ne demonstreze că, în viaţă, nu e niciodată prea târziu să-ţi împlineşti un vis, oricâte piedici ai întâmpina. O vom cunoaşte mai bine la Vedeta populară.

Tot pe 1 noiembrie, o studentă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti urcă pe scenă la Vedeta populară chiar de ziua ei, iar o tânără jurnalistă pasionată de muzică populară îşi va încerca norocul de asemenea în show-ul de folclor de la TVR 1.

(w882)

Care dintre cele cinci se va califica în semifinală? Vedem duminică, în prima zi de noiembrie, la cea de-a patra ediţie Vedeta populară a sezonului 5. De la ora 21.00, la TVR 1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...