loader
Foto

Islanda: Daði og Gagnamagnið va cânta piesa „10 Years” la Eurovision 2021

Piesa „10 Years” urmează să fie lansată în data de 13 martie.

 

Daði Freyr a dat vestea pe rețelele de socializare. El a distribuit o postare care include o fotografie din prim-plan cu imaginea lui brodată, arta soției sale Árný Fjóla Ásmundsdóttir.

Daði i-a confirmat lui RUV că piesa este despre relația de cuplu. El a spus: „Piesa este despre Árný și cu mine, suntem împreună de 10 ani.  Cum dragostea devine mai puternică în timp. ”

El a confirmat, de asemenea, că există o legătură cu piesa „Think About Things” din 2020. Daði a explicat: „Coperta este o imagine a feței de pe puloverul lui Árný, deoarece „Think about things” era cu fața mea. Această melodie este de fapt o continuare destul de directă a piesei din 2020.”

La începutul anului, Daði le-a cerut fanilor să trimită voci bazate pe versurile „Găsește o nouă modalitate de a crește”. Acest lucru sugerează, de asemenea, o temă de celebrare a unei relații pe termen lung.

Daði a mai spus că așteaptă cu nerăbdare lansarea piesei. „Acum abia aștept să văd reacția la cântec. Am pus tot sufletul în asta și sper că va da roade.  Nu glumesc deloc despre asta.”

Fanii nu vor mai aștepta mult până vor auzi „10 Years”. Piesa urmează să fie lansată pe 13 martie în emisiunea islandeză Straumar (Streams).

RUV va proiecta și documentare pe 27 februarie și 6 martie. Vor acoperi istoria lui Daði og Gagnamagnið - de la piesa lor din 2017 „Is This Love?” la atenția fără precedent pe care au primit-o în perioada premergătoare Eurovision 2020.

Călătoria Eurovision a lui Daði og Gagnamagnið

Daði og Gagnamagnið a concurat prima oară în finala națională islandeză Söngvakeppnin în 2017. Piesa sa „Is This Love?” a ajuns la superfinală, dar s-a clasat pe locul al doilea.

Daði și colecția de familie și prieteni s-au întors în 2020 cu piesa atrăgătoare „Think About Things”. A câștigat finala națională și urma să meargă la Eurovision 2020. În timp ce Eurovision a fost amânat, piesa a continuat să fie un succes în Marea Britanie.

foto: wiwibloggs.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Documentarul „Păltinișul și Noica”, premieră absolută la TVR Cultural

Vineri, 29 martie, de la ora 20:30, TVR Cultural va difuza în premieră absolută filmul documentar „Păltinișul și Noica”, regizat de Mihai Miron, ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...