loader
Foto

Irina Begu şi Horia Tecău NU au prins tabloul la dublu-mixt la Olimpiadă!

Veşti proaste de la Londra, din Turneul Olimpic de tenis. După ce toţi jucătorii noştri au fost eliminaţi de pe tablourile de simplu şi de dublu, toate speranţele noastre se legau de turneul de dublu mixt, apariţie în premieră la Olimpiadă pentru prima oară de la ediţia găzduită de Paris, în 1924.

 

Reprezentaţii noştri, Horia Tecău şi Irina Begu, îşi făceau, şi noi alături de ei, chiar şi speranţe la medalii, dat fiind formatul turneului, unul cu numai 16 perechi la start. Practic, două victorii îi puteau aduce direct în lupta pentru medalii.

Numai că azi s-a dat publicităţii lista perechilor care au prins tabloul, în funcţie de criteriile ITF, şi, din păcate, Horia şi Irina nu au prins unul dintre primele 16 locuri. Ei sunt, totuși, pe lista celor patru perechi de rezervă, pe poziţia a doua, astfel că, pentru a prinde turneul de dublu-mixt, ei au nevoie, practic, de două retrageri.

Accederea pe tablou s-a făcut combinând ranking-ul celor doi componenţi ai echipei, fie cel de simplu, fie cel de dublu, oricare era mai bun. Primele 12 perechi au intrat direct, ultimele patru locuri fiind oferite de către ITF.

Vezi artocolul pe www.treizeci.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...