loader
Foto

Galerie foto

România a câştigat IRB Nations CUP

În direct la TVR1, TVR HD şi online pe TVR+

 

ACTUALIZARE: Pe 16 iunie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, Echipa Naţională de rugby a României a învins Emerging Italy cu scorul de 26-13 şi a câştigat trofeul. La pauză, cele 2 echipe erau la egalitate 13-13, dar în a doua repriză stejarii noştri s-au concentrat mai mult şi au reuşit o victorie superbă.

Felicitări, băieţi!

La începutul partidei, Imnul României a fost intonat de Felicia Filip, iar în tribune au susţinut Naţionala Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac.

(w882) Nadia, Ion

 

În perioada 8-16 iunie, România găzduieşte, pentru cea de-a şaptea oară consecutiv, IRB Nations Cup, turneu internaţional de rugby la care participă echipele României, Rusiei, Argentina Jaguars şi Emerging Italy. Meciurile se vor desfăşura pe 8, 12 şi 16 iunie, la Bucureşti, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, şi vor fi transmise în direct la TVR 1, TVR 2, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

Turneul IRB Nations Cup a devenit un eveniment anual foarte popular şi important pentru România, iar ediţia din 2013 promite a fi una foarte competitivă. Telespectatorii vor putea urmări în direct toate partidele, după următorul program:

  • Sâmbătă, 8 iunie, ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+: România vs. Rusia;
  • Sâmbătă, 8 iunie, ora 20.00, la TVR 2, TVR HD şi TVR+: Argentina Jaguars vs. Emerging Italy;
  • Miercuri, 12 iunie, ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+: Romania vs. Argentina Jaguars;
  • Miercuri, 12 iunie, ora 20.00, la TVR 2, TVR HD şi TVR+: Rusia vs. Emerging Italy;
  • Duminică, 16 iunie, ora 19.00, la TVR 2, TVR HD şi TVR+: Argentina Jaguars vs. Rusia;
  • Duminică, 16 iunie, ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+: Romania vs. Emerging Italy.

Comentatori: Dragoş Bocanaciu şi Alex Roman.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...