loader
Foto

Galerie foto

Ion Caramitru, Ne vedem la TVR!

Actorul a fost invitatul special al Marinei Almăşan în ediția din 27 mai. Li s-a alăturat Toni Grecu, Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, Lari Georgescu, Adrian Naidin şi Stelu Enache.

 

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Renumit actor de teatru şi de film. Regizor. Preşedinte al Uniunii Teatrale din România şi director al Teatrului Naţional Bucureşti. A avut zeci de roluri în teatru şi în film, a fost ministru al Culturii, a fost Ofiţer de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic (decorat în 1995 de către Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord). De asemenea, deţine titlul de Cavaler al Ordinului Literelor şi Artelor (Franţa 1997), Ordinul pentru Merit al României în grad de Mare Cruce, 2000, dar şi Crucea Casei Regale a României.

Vineri după-amiază, Ion Caramitru lasă orice masca, titlu, premiu şi vine la o întâlnire caldă, degajată, prietenoasă cu Marina Almăşan şi invitaţii ei la Ne vedem la TVR, emisiune difuzată în direct, de la 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

În platoul emisiunii se vor afla, ca de obicei, oameni dragi ai invitatului, ale căror vieţi sau cariere s-au intersectat, într-un mod frumos şi neaşteptat, cu parcursul lui Ion Caramitru: colaboratori, colegi, prieteni, dar şi interpreţi de muzică pe care îi are la suflet – actorii Toni Grecu, Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, Lari Georgescu, precum şi violoncelistul Adrian Naidin şi  Stelu Enache, interpret şi promotor al muzicii aromâne.

Telespectatorii vor descoperi mai multe din viaţa actorului, vor afla care sunt pasiunile şi preocupările sale în afara scenei. Ba mai mult, vor fi difuzate imagini de arhivă, care îi vor surprinde atât pe Ion Caramitru, cât şi pe cei de acasă.

(w882)

Timp de două ore, săptămânal, Marina Almăşan invită în studioul Ne vedem la TVR oameni de succes ai ţării - profesori, actori, medici, sportivi etc., într-o emisiune relaxantă, amuzantă şi, pe alocuri, emoţionantă. Ne vedem la TVR poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.