loader
Foto

Interviu cu Iurie Leancă, sâmbătă la TVR, postul SRTv pentru Republica Moldova

Sâmbătă, 1 noiembrie, imediat după prima ediţie a Telejurnalului Moldova, telespectatorii de peste Prut vor putea urmări un interviu cu premierul Iurie Leancă.

 

Realizat de jurnalista Raluca Belciu, interviul va fi difuzat la ora 19.30, la TVR, postul Televiziunii Române pentru Republica Moldova.

"Mă bucur că am ajuns în această fază. TVR-ul a fost exclus din spaţiul informaţional de către fostul regim comunist. A durat, din păcate, mult prea mult timp şi a trebuit să depunem mai multe eforturi susţinute astfel încât TVR-ul să revină în Republica Moldova în spaţiul mediatic. Salut, mă bucur şi aştept cu nerăbdare să lansaţi primele emisiuni Telejurnal. Sunt convins că standardele înalte prin care se caracterizează Telejurnalul TVR din România vor fi aduse şi aici în Republica Moldova", a declarat premierul moldovean Iurie Leancă, într-un interviu exclusiv acordat echipei Telejurnal Moldova.

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat, în 27 octombrie, hotărârea de înfiinţare a Filialei TVR din Republica Moldova.  Mai multe informaţii AICI.

TVR a reluat transmisia în Republica Moldova la 1 decembrie 2013, printr-o grilă specială, care a adus mai aproape de publicul de peste Prut producţiile de ştiri şi divertisment din România. Mai multe informaţii AICI.

Tot sâmbătă, debutează şi Telejurnal Moldova, emisiunea de ştiri dedicată telespectatorilor din Republica Moldova şi produsă de noua echipă de la Chișinău, împreună cu colegii de la Bucureşti.

Începând din noiembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00, Ligia Munteanu şi Dorina Florea aduc cele mai importante informaţii sociale, economice, politice şi culturale în casele românilor de peste Prut. Mai multe informaţii AICI.

***

Interviul va putea fi urmărit online pe TVR+

FILM.TVR.RO

Logo

 
Tenorul Florin Georgescu, la ”Portret de excelență”: ”Trebuie să-mi placă mie ceea ce cânt, ca să pot transmite”

Este tenor de talie internaţională. A cântat pe marile scene ale lumii. Unul dintre rolurile memorabile din cariera sa a fost ,,Manrico” din ...

Avocatul dumneavoastră: Competența materială și teritorială a instanțelor de judecată

Luni, 1 aprilie, de la ora 21:00, Angela Avram vă așteaptă cu o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”, la TVR Internațional.

Carmen Târnoveanu prezintă o premieră pentru televiziune, în debutul noului sezon “Dăruiește Românie!”

40 de artiști ai Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" din București vor urca pe scena emisiunii “Dăruiește Românie!”, în ...