loader
Foto

Interes general şi campania „Cere bonul fiscal!” revin la TVR 1

De marţi, 10 septembrie, ora 17.00, emisiunea social-economică Interes general revine cu noutăţi la TVR 1

 

„Pentru că de la 1 septembrie pâinea şi produsele de panificaţie au TVA de 9%, ne-am gândit să susţinem această măsură prin direcţionarea campaniei şi concursului „Cere bonul fiscal!” pe acest segment de piaţă. Vom acorda în continuare cele patru premii, fiecare de 500 de lei, dar vom avea şi un bonus pentru cei care fac reclamaţii scrise către autorităţi, împotriva operatorilor economici care nu dau bonuri fiscale. Este un demers jurnalistic realizat de echipa Interes general şi sprijinit de Televiziunea Română”, precizează Sorin Burtea, moderatorul şi producătorul emisiunii.

Dacă sunteţi interesaţi de concurs, trimiteţi bonuri fiscale din care să reiasă că aţi cumpărat astfel de produse şi puteţi câştiga săptămânal, prin extragere în direct, patru premii, fiecare în valoare de 500 lei.

Pe spatele fiecărui bon fiscal trebuie să vă scrieţi numele complet, localitatea şi numărul de telefon. Trimiteţi bonurile fiscale în plic, pe adresa: Televiziunea Română, Calea Dorobanţilor 191, sector 1, Bucureşti, pentru emisiunea Interes general.

Nu uitaţi, pe plic trebuie să scrieţi citeţ datele dumneavoastră de contact (nume, adresă şi număr de telefon). Bonurile fiscale primite la redacţie în decurs de o săptămână vor intra în concurs în ediţia următoare.

În ceea ce priveşte premiul bonus, veţi găsiţi detalii în curând, pe pagina de Facebook a emisiunii.

De marţi, 8 octombrie 2013, emisiunea „Interes general” va fi difuzată de la ora 18.50.

 

Campania „Cere bonul fiscal!” a început în aprilie 2013, ca un proiect pilot, cu scopul de a atrage atenţia asupra importanţei acestei chitanţe, atât pentru consumatori, cât şi pentru reprezentanţii statului. Concursul a strâns de la câteva sute de telespectatori, la mii de participanţi şi zeci de mii de bonuri fiscale, în doar două luni. Patru premii, fiecare în valoare de 500 lei au fost extrase săptămânal. Suma totală câştigată de telespectatorii noştri a fost de 14.000 lei.

Din martie 2001, Sorin Burtea realizează emisiunea social-economică Interes general. Programul este recunoscut de telespectatori ca unul economic, dar cu impact social mare. Echipa editorială reuşeşte să rezolve o parte din problemele oamenilor.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...