loader
Foto

Opera Naţională București 100: Întâlnire cu baritonul Iordache Basalic

Duminică, 24 octombrie, de la ora 19.00, TVR3 a difuzat un nou interviu din seria „Opera Naţională Bucureşti la Centenar".

 

Despre Calea artei lirice, despre puterea visului, despre Bucurie, despre alegeri asumate. Aceştia sunt pilonii pe care este aşezată întâlnirea cu baritonul Iordache Basalic, în cadrul emisiunilor Opera Naţională Bucureşti 100 de ani. ​

Centenarul ONB este prilejul perfect de a redeschide porţile către cei care fac acum parte din această istorie care a pornit în 1921, odată cu instituţionalizarea primei scene lirice din România.

Seria interviurilor continuă cu baritonul Iordache Basalic. Unul dintre cei mai carismatici solişti ai Operei Naţionale Bucureşti. Duminică, 24 octombrie, doar la TVR3.

***

Opera Naţională Bucureşti la Centenar! O bucurie că suntem părtaşi ai acestei istorii care a pornit în 1921. Se cuvine o reverenţă în faţa celor care au pus bazele Operei Române, pe atunci, şi în faţa celor care sunt astăzi parte a continuării istoriei şi a tradiţiei artei lirice.

Realizator şi producător: Claudia Robu

(w882) Claudia Ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.

Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...