loader
Foto

Inegalabilul actor Radu Beligan, la “Primăvara Amintirilor”

Din 15 aprilie, “Primăvara Amintirilor” vă invită de la ora 18.00, de luni până vineri, să petreceţi 40 de minute în compania unor artişti inegalabili şi să vă bucuraţi de umor sănătos şi muzică bună.

 

Din 15 aprilie, artiştii care au scris istorie în divertismentul românesc aduc momente inedite din Arhiva Televiziunii Române în grila de primăvară TVR 2. “Primăvara Amintirilor” va debuta de la ora 18.00, iar de luni până vineri echipa emisiunii e gata să surprindă cu divertisment pe care nu l-aţi mai văzut de mult pe micului ecran. Alături de “Primăvara Amintirilor”, telespectatorii TVR 2 de toate vârstele vor petrece 40 de minute în faţa televizorului savurând umorul sănătos şi muzica bună în compania unor artişti inegalabili.

Din Arhiva de Aur vom revedea emisiuni din perioada alb-negru a televiziunii anilor 60 - 70, iar vedetele anilor 80 ne vor reaminti de hituri şi momente umoristice în vogă.

(oar_w460)

Printre actorii celebri îl vom recunoaşte Radu Beligan, care ne va reaminti atât de schiţele lui Ion Luca Caragiale, jucate alături de Marin Moraru, cât şi de seria umoristică – „Arta conversaţiei”, de Valentin Silvestru.

Dacă vă întrebaţi cum apar conversaţiile, cine le stârneşte şi unde pot să ducă... Radu Beligan are răspunsul. Alături de actori remarcabili, Draga Olteanu Matei sau Dem Rădulescu şi în stilul inconfundabil, cu umor fin şi ironie, actorul va analiza viaţa cotidiană pornind de la conversaţiile în tren, la coadă, pe stradă sau în autobuz.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...