loader
Foto

Galerie foto

Începem ziua cu sfaturile La fix

De luni până vineri, de la ora 11:00, la TVR 2, TVR HD și TVR+, gazdele emisiunii La Fix vă așteaptă cu cele mai bune sfaturi și știri din domenii ca Sănătate, Casa şi familie, Societate sau Ştiinţă.

 

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și strânsa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătorul.

Prima zi a săptămânii vorbim despre Casă şi familie, alături de moderatoarea Măriuca Mihăilescu. De la ora 11:00, ne va aștepta o ediție plină de subiecte interesante, mai ales că suntem la doi pași de sosirea verii; vom afla cum să facem o înghețată sănătoasă și gustoasă de casă; vom descoperi o alternativă la cadourile pentru copii din comerț: păpuși din lemn și ceasuri pentru copii; ajungem la cabina de selfie, iar la final discutăm despre dantura copiilor și primim câteva sfaturi despre protejarea dinților. Alături de noi, în platoul emisiunii vor fi prezenți:  marketing managerul  Raluca Tincu, designerul Daniela IacobDana Bănică și doctorul stomatolog Carmen Trufaș.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia de marţi, 31 mai, are ca temă Eu şi societatea, iar gazda Liliana Gheorghiu-Bulat va vorbi cu specialişti în comunicare, psihologi, jurişti, politologi sau medici despre problemele care ne afectează viaţa de zi cu zi. În această săptămână vorbim despre „Școala părinților”. Cum ne putem pregăti mai bine pentru cei mici? Ne vor spune Ana Maria Iulian – specialist probleme de nutriţie copii și Iuliana Balteş – medic planificare familială.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De 1 iunie Actual pe doi îți vine La Fix! De aceea am pregătit pentru toți telespectatorii noștri o ediție specială în care copii și oameni mari vor cânta, vor dansa, vor experimenta și se vor juca, adică se vor distra pe cinste. Muzică, dans, sport, prezentare de modă, experimente științifice, concursuri, gadgeturi sunt doar câteva dintre atracțiile care sperăm să vă țină alături de TVR 2.

Ediția de miercuri va începe la 11:00 și va dura trei ore, iar alături de gazdele emisiunii – Cristina Șoloc, Andreea Stoica, Alexandra Tiniche (Actual pe 2) și Bibi Lixandru – în platou vor mai fi prezenți: Profesorul Trăznit și mascota Einstein, Grupurile muzicale Sunetul muzicii, Bim Bam, Miracol, Andante și Fantezia; Clubul sportiv  UNEFS, București, Ovidiu Mihăilescu și Marius Matache.

Cele trei părţi ale ediţiei speciale sunt disponibile online (I, II, III)

Joi, rolul de gazdă este preluat de Cristi Mîndru şi ediţiile sale dedicate Performanţei şi timpului liber; în această săptămână, invitatul său este nimeni altul decât Marcel Pavel, una dintre cele mai cunoscute voci românești. Vorbim cu participantul la ediţia Eurovision din 2002 despre noile sale proiecte muzicale, cum vede el evoluţia muzicii româneşti din ultimii ani şi care au fost momentele definitorii din cariera sa.

Tot joi, 2 iunie, ne pregătim cu paşi repezi de weekend, iar cele mai importante evenimente din ţară ne sunt prezentate şi recomandate în rubrica la „Te prinde la Fix – recomandările Monicăi”.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Încheiem săptămână cu Lucia Toader şi cu o nouă rundă de despre  fixaţiile sociale ale românilor. „Avem metehne și fixații. Bun! Și ce-i cu asta? Să conviețuim cu ele fără să le vedem? Se poate! Sau să râdem atunci când le surprindem, fără să fim critici și necruțători? Noi credem ca așa merge brici”, spune gazda ediției de vineri.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...