loader
Foto

Începe sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, pe TVR 1

Începem în forță noul sezonl, cu o revoluție financiară, dublată de o nouă conducere la Fisc, și de îngrijorări serioase privind perspectivele bugetare.  Vineri, 11 ianuarie, am urmărit prima ediție, de la 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Vom aveam suficient timp, săptămână de săptămână, să detaliem fiecare noutate, fie că este vorba despre taxe noi sau majorate, sau plafonări de prețuri și tarife. Sau de pensii și salarii.

Însă, începem anul cu o Ediție Specială: și anume o porție de de economie aplicată. Vom afla cum a supraviețuit în economia de piață și cum se menține profitabilă una dintre întreprinderile românești de tradiție. Dar mai ales, cum se poate funcționa fără credite și datorii. Este vorba despre IAR Ghimbav din județul Brașov. Întreprinderea Aeronautică Română este astăzi IAR S.A., societate listată la bursă, la care statul este acționar majoritar. Monica Ghiurco îl are ca invitat pe Ion Dumitrescu, director executiv, comercial și economic IAR S.A. Ghimbav.

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.