loader
Foto

„Ieri-Azi-Mâine” intră în „Joaca de-a copilăria”

Pe 1 iunie de la ora 15.40 la TVR 2, emisiunea „Ieri-Azi-Mâine” intră în „Joaca de-a copilăria”. Vă invităm să ne urmăriţi în direct la TVR 2, dar şi în curtea Televiziunii Române.

 

Ediţia specială a emisiunii „Ieri-Azi-Mâine” primeşte spectatori de toate vârstele pe care îi aşteptăm la TVR, la Ziua Porţilor Deschise, când dăm start la #joacatvr!

Invitaţii emisiunii noastre în ediţia de vineri, 1 iunie, de la TVR 2 sunt Silvia Dumitrescu & Meloritm, grupurile Floare de Colţ, Miracol, Sunetul Muzicii, Soft Step.

Melodiile şi dansurile acestor trupe se vor împleti cu alte apariţii aparte şi cu multe, multe surprize.

(w882) Meloritm

Ana Maria Baltag, Alexia Niculae, Angelina Andrei, Mario Niculescu și Cezar Ion Mircea vor cânta şi vor dansa, dar îi vor şi invita la dans şi la bună-dispoziţie pe spectatorii emisiunii.

Ne mai sunt alături, ca de obicei, Nae Alexandru şi grupul „Supermarket”.

(w500) Soft Step

Foto credit: Arhiva Foto TVR, Facebook Trupele Meloritm şi Soft Step.

***

În fiecare ediție, teatrul, poezia şi muzica vor înnobila valoarea de unicat a mărcii IERI - AZI - MÂINE.

La TVR 2 - în direct, vineri, ora 15.40

La TVR INTERNAȚIONAL - vineri, orele 21:00 și 01:00; luni, ora 12:10 (ora României)

La TVR MOLDOVA - luni, ora 11:00

***

Prezintă: Corina Dănilă

Producător: Carmen Movileanu

***

Despre Joaca de-a copilăria la TVR

Copii, părinţi şi bunici, toţi cei care vor să experimenteze Joaca de-a copilăria sunt aşteptaţi la Televiziunea Română, de 1 iunie, la Ziua Porţilor Deschise. Dăm start la #joacatvr!

(w882) Porti desc

A treia ediţie Joaca de-a copilăria, un eveniment organizat special pentru Ziua Internaţională a Copilului.

Din faţa micilor ecrane sau din studiourile TVR, puteţi vedea cum poveştile se transformă, animalele prind viaţă, eroii basmelor coboară printre spectatori. Toţi cei care intră în Joaca de-a copilăria se vor bucura de noi prietenii, de experienţe neaşteptate, de premii...şi de multe provocări.

De Ziua Internaţională a Copilului, TVR lansează şi campania „Cartea care ne uneşte”, o campanie socială de strângere de cărti pentru copii. Astfel, cei care vor veni la Ziua Porţilor Deschise sunt invitaţi să se implice donând o carte.

Televiziunea Română îşi aşteaptă oaspeţii pe 1 iunie, la Joaca de-a copilăria, începând cu ora 09.30 până la 21.30, când se închid porţile. O zi lungă - ultimele activităţi vor debuta la ora 20.00, astfel că, publicul este invitat să-şi aleagă activitatea preferată din programul zilei şi să se înscrie pe site-ul tvr.ro.

Accesul la Ziua Porţilor Deschise se va face prin Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti.

Mai multe informaţii puteţi citi AICI.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...