loader
Foto

IERI-AZI-MÂINE, cu Dida Drăgan şi Virginia Rogin

"Ieri-Azi-Mâine" vă invită să-i revedeţi la TVR 2, vineri, 31 august, de la ora 15.40, pe Dida Drăgan, Virginia Rogin, Cristi Simion şi George Ioan Hodor.

 

Ediţia vă propune întâlnirea cu două invitate care s-au aflat în premieră în studioul emisiunii noastre.

Dida Drăgan, vocea specială a rockului feminin românesc, îşi poartă cu distinsă eleganţă deceniile vârstei şi este artista pe care ne-o amintim interpretând compoziţii de Liviu Tudan ori Adrian Ordean.

Actriţa Virginia Rogin, pe care o puteţi vedea în spectacole la Teatrul Odeon din Bucureşti, a fost prezentă tot pentru prima oară în emisiunea noastră unde a răspuns la întrebările Corinei Dănilă despre cariera ei atât în cunoscute seriale de televiziune, cât şi în roluri mai vechi şi mai noi din cinematografie.

(w882) Virginia R

Virginia Rogin a absolvit Actoria la clasa lui Dem Rădulescu.

Cristi Simion şi George Ioan Hodor au fost, de asemenea, în studioul nostru, cu momente artistice care care au înseninat şi îmbogăţit după-amiaza petrecută cu emisiunea dumneavoastră preferată din programul TVR 2 de fiecare vineri.

Ne-au fost alături, ca de obicei, Nae Alexandru şi grupul„Supermarket”.

***

În fiecare ediție, teatrul, poezia şi muzica vor înnobila valoarea de unicat a mărcii IERI - AZI - MÂINE.

La TVR 2 -  vineri, ora 15.40

La TVR MOLDOVA - luni, ora 11:00

***

Prezintă: Corina Dănilă

Producător: Carmen Movileanu

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...