loader
Foto

Handbalul românesc, exclusiv la TVR

TVR şi FR de Handbal au încheiat un contract privind drepturile de televizare a partidelor echipelor naţionale de handba. TVR deţine drepturile de transmisie pentru următorii doi ani.

 

TVR urmează  să transmită în exclusivitate Campionatele Naţionale de handbal, atât la masculin, cât şi la feminin, dar şi meciurile primelor reprezentative în preliminariile Mondiale şi Europene. Doina Gradea, Preşedinte-Director General al TVR şi Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, au semnat miercuri un parteneriat pe doi ani.

(oar_w460) semnare co

„Handbalul este de departe unul dintre sporturile din România de echipă care ne-a demonstrat în ultima vreme că este un sport românesc de succes. Şi acest lucru trebuia să fie promovat pe Televiziunea Publică", a declarat Doina Gradea, Preşedinte - Director General TVR.

(oar_w460) semnare tr

„Pentru noi este un deziderat împlinit. Vrem ca handbalul, ca noi, ca aceste fete să intre în casa tuturor românilor", a  spus Alexandru Dedu, Preşedinte FR Handbal.

(oar_w460) Cristina N

(oar_w460) semnare co

Cele mai importante partide transmise de TVR în următoarea perioadă sunt cele din luna noiembrie, de verificare ale Naţionalei feminine  la Trofeul Carpaţi, cu Serbia şi cu Rusia, în timp ce, în octombrie,  tricolorii vor întâlni campioana mondială, Franţa, în preliminariile Europene.

„Vom avea Campionatele Europene de fete la handbal anul acesta în decembrie, în direct şi în exclusivitate la TVR" a adăugat Doina Gradea, Preşedinte - Director General TVR.

Urmăriţi aici ştirea video.

(oar_w460) PDG si ech

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...