loader
Foto

Galerie foto

Handbalul plasează TVR 2 în topul audienţelor de prime-time

Vineri, 19 decembrie, urmăriţi cele două semifinale ale Campionatului European dintre Norvegia şi Suedia şi Muntenegru - Spania. Meciurile pot fi urmărite pe TVR 2 şi online pe TVR+.

 

Meciul de calificare a naţionalei feminine de handbal a României în grupele principale ale Campionatului European din Ungaria şi Croaţia a plasat postul TVR 2 pe o poziţie fruntaşă în topul audienţelor de joi seară, mai precis pe locul 5 la nivel naţional, după PRO TV, Antena 1, Kanal D şi Naţional TV (care au transmis pe intervalul meciului principalele ştiri ale serii, filme artistice, seriale sau divertisment).

Astfel, meciul în care România a învins Ucraina cu scorul de 23-22, desfăşurat în intervalul orar 19.11 – 20.47, a fost urmărit la TVR 2, în medie, la nivel naţional, de peste jumătate de milion de suporteri. Mai precis, de 545.000 de telespectatori, reprezentând un rating mediu de 2,9% şi o cotă medie de piaţă de 5,3%. Minutul de aur al partidei a fost înregistrat la nivel naţional la 20.44, când s-au înregistrat aproape un milion de telespectatori (980.000), reprezentând un rating de 5,3% şi o cotă de piaţă de 9,1%.

În afară de telespectatorii tv, partida a fost urmărită şi online, fiind înregistrate peste 75.000 de afişări a peste 19.300 de vizitatori unici. Aceştia au vizionat meciul prin intermediul portalului TVR+ la calculatoarele, tabletele sau mobilele lor.

În continuare, TVR 2 şi TVR HD îşi modifică grilele pentru a transmite – în direct - următoarele trei meciuri pe care naţionala României le va susţine în lupta pentru a se califica în semifinalele acestui Campionat European. Meciurile ce vor fi comentate de Dragoş Cojocaru vor putea fi urmărite, la TVR 2, TVR HD şi TVR+ după următorul program:

  • Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 21.30 – România - Ungaria - Meciul este disponibil online pe TVR+
  • Luni, 15 decembrie, de la ora 17.00 – România – Spania - Meciul este disponibil online pe TVR+
  • Miercuri, 17 decembrie, de la ora 17.00 – România – Polonia. Meciul este disponibil online pe TVR+.

Fazele finale ale CE de Handbal 2014 pot fi urmărite, în transmisiune directă de la Budapesta, la TVR 2, TVR HD şi TVR+ astfel:

  • Vineri, 19 decembrie
    • de la 18.55 Semifinala I Norvegia - Suedia. Meciul este disponibil online pe TVR+
    • de la 21.25 Semifinala II Muntenegru - Spania. Meciul este disponibil online pe TVR+
  • Duminică, 21 decembrie
    • de la 16.30 Finala mică Meciul este disponibil online pe TVR+
    • de la 19.00 Finala Meciul este disponibil online pe TVR+

Cu 15 minute înaintea fiecărui meci şi timp de 15 minute după încheierea fiecărei partide, Alina Alexoi şi Cristian Mîndru vor discuta cele mai importante faze şi momente, în cadrul programului Studio Handbal feminin.

Publicul din România poate urmări înregistrările tuturor partidelor Campionatului European din Ungaria şi Croaţia transmise de TVR 2 şi TVR 3, precum şi a programelor «Studio Handbal feminin» pe TVR+ (portalul video al Televiziunii Române), în secţiunea special creată.

Din cauza clauzelor impuse de geoprotecţie, internauţii din afara ţării nu au acces la aceste înregistrări.

Photo credit: Marius Ionescu/huncro2014.ehf-euro.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...