loader
Foto

Gică Hagi susţine Naţionala României în meciul cu Ungaria

Pe 22 martie, meciul Ungaria – România este în direct la TVR 1, TVR HD şi online pe TVR+, iar pe 21 martie, nu rataţi România-Ungaria special !

 

Partida Ungaria – România, meci al Naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014 se transmite în direct la  TVR1TVR HD şi TVR+, în 22 martie. Reprezentativa de fotbal a României întâlneşte Ungaria, începând cu ora 21.30, pe Stadionul „Ferenc Puskas" din Budapesta.

Partida va fi prefaţată de o ediţie România-Ungaria special, realizată de Marian Olaianos, program transmis de asemnea de către TVR1TVR HD şi TVR+, joi, 21 martie, de la ora 22.30. La România-Ungaria special, Marian Olaianos dedică 100 de minute de discuţii şi imagini istoriei recente a confruntărilor celor două naţionale. Povestea celor mai spectaculoase întâlniri România – Ungaria, mai exact a partidelor din 1998, 1999, dar şi a celor două meciuri din 2001 va putea fi urmărită în ediţia specială amintită.

Gheorghe Hagi, simbol al echipei naţionale a României, susţine împreună cu TVR tricolorii în drumul lor spre Brazilia.

Alături de Gică Hagi este şi Natalia, membră a corului de copii „Sunetul Muzicii”, care a interpretat Imnul României pentru filmarea promoului dedicat meciului de fotbal Ungaria – România. Natalia Moise are 6 ani şi, pe lângă cursurile de canto pe care le face cu profesor -compozitor Cristina Manoliu Săvulescu, la Corul de copii „Sunetul Muzicii”, face şi cursuri de pian, teorie muzicală şi coregrafie.

Dacă şi tu susţii tricolorii în drumul spre Brazilia, intră pe pagina de Facebook TVR1 şi transmite-le un mesaj de încurajare. Hai România !

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.