loader
Foto

Gabriela Firea, invitata lui Ionuț Cristache la „Romania 9”

Primarul general al Capitalei discută cu jurnalistul TVR despre criza din PSD şi deciziile şi problemele din primărie. Dezbaterea poate fi urmărită în direct, pe 14 iunie, la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

În această seară, cel mai bine cotat politician din România, Gabriela Firea, primarul Capitalei, vine la Romania 9 să anunțe decizia finală privind soarta premierului Grindeanu.

Vom avea o femeie-premier... în premieră?

Despre criza din PSD, dar și despre hotărârile, proiectele și conflictele din primăria Capitalei, aflăm mai multe astă seară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...