loader
Foto

Fotbal: Ungaria – Norvegia, la TVR

Miercuri, Ungaria şi Norvegia se întâlnesc în direct pe TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+

 

Actualizare: Scor final, Ungaria - Norvegia: 0-2 (H. K. Nielsen '38, Abdellaoue '79).

TVRinfo.ro v-a ţinut la curent în timp real cu meciul pe care Romînia l-a disputat împotriva Belgiei, pe Arena Naţională. Tricolorii lui Victor Piţurcă au învins Belgia, în ultimul meci al anului, cu scorul de 2-1, graţie golurilor marcate de Florin Maxim ('32) şi Gabriel Torje ('66-penalty), respectiv Christian Benteke ('23).

Pe 14 noiembrie, în întreaga lume este seara „amicalelor”. Începând cu 21:30, în direct pe TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+ „luăm pulsul” viitoarei adversare a României din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. Maghiarii vor întâlni pe „Ferenc Puskás Stadium” un adversar destul de incomod, reprezentativa Norvegiei.

În istoria recentă a întâlnirilor dintre cele două reprezentative, norvegienii au ieşit mereu victorioşi. În 2006, la Budapesta, reprezentativa nordică a învins cu scorul de 4-1, iar în 2007, într-un meci disputat „acasă”, victoria norvegienilor a fost şi mai clară: 4-0, ambele meciuri desfăşurându-se în preliminariile EURO 2008. Cu toate acestea, fotbalul maghiar este într-o vizibilă revenire de formă, dovadă stând meciurile din campania de calificare pentru World Cup 2014, în ultimul din acesta echipa Ungariei învingând reprezentativa Turciei cu scorul de 3-1, rezultat care îi clasează pe poziţia a doua în grupa D de calificare la CM 2014, grupă din care face parte şi reprezentativa noastră.

(w882) Clasament

Tot pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, reprezentativa României întâlneşte Belgia, pe Arena Naţională. Din lotul convocat de antrenorul Victor Piţurcă lipsesc Tamaş şi Raţ, surpriza selecţionerului fiind convocarea mijlocaşului Dan Nistor (24 de ani) de la Pandurii Târgu Jiu.

Şi celelalte adversare ale României din preliminariile CM 2014 au întâlniri amicale miercuri, după următorul program:

Olanda – Germania

Turcia – Danemarca

Emiratele Arabe Unite - Estonia

Andora - Islanda

Alte partide amicale interesante care se vor desfăşura miercuri seară:

Suedia – Anglia

Italia – Franţa

Brazilia - Columbia

Bulgaria - Ucraina

Cehia – Slovacia

 

Programul complet al partidelor amicale îl găsiţi pe fifa.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...