loader
Foto

Galerie foto

Fostul „ambasador al Uniunii Europene” în România face dezvăluiri la Garantat 100%

Cătălin Ştefănescu a stat de vorbă cu diplomatul britanic Jonathan Scheele duminică, 27 aprilie, de la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Jonathan Scheele, fost şef al Delegaţiei Uniunii Europene la Bucureşti din octombrie 2001 până la sfârşitul anului 2006, este invitatul lui Cătălin Ştefănescu de duminică, 27 aprilie, la Garantat 100%, emisiune difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Dialogul iniţiat de Cătălin Ştefănescu este centrat pe importanţa lui Jonathan Scheele, ca persoană, în istoria României contemporane. Fostul „ambasador al Uniunii Europene” la Bucureşti a reprezentat un pion important în aderarea ţării noastre la UE. Despre rolul său în acest proces va vorbi mai multe Jonathan Scheele la Garantat 100%.

Şi tot în ediţia din această săptămână se va discuta despre corupţie – atât la nivelul României, cât şi la cel al Uniunii Europene. De asemenea, telespectatorii TVR vor afla cum ar arăta Europa în viitor, în viziunea lui Jonathan Scheele, dar şi răspunsul diplomatului britanic la întrebarea: ar trebui să ne fie frică de Rusia?

Momentul muzical al emisiunii va fi susţinut de cvartetul Passione. Garantat 100% poate fi văzută şi la TVR HD, precum şi online, pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Garantat 100%

Anul acesta, emisiunea Garantat 100%, realizată şi prezentată de Cătălin Ştefănescu, intră în cel de-al 16-lea an de când este difuzată de TVR. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...